Dette er ukas viktigste saker

Dette er ukas viktigste saker

Fikk du med deg alt som skjedde?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene har nyhetsbyrået Reuters ment at AMD kan bli solgt, og HBO Nordic har startet en rolig utrulling av strømmingstjenesten sin. Men det er ikke det eneste spennende som har skjedd, vi har testet en rekke spennende produkter – både ultrabooker og spilltastaturer.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk:

Microsoft vil låse nye spill til Windows 8

Med Windows 8 kommer det en ny versjon av DirectX-motoren. Nye spill kan ta denne i bruk for å gi deg bedre og mer lettdreven grafikk, men nå sier Microsoft at nye DirectX ikke vil støtte tidligere versjoner av Windows. Nye spill kan da bli låst til Windows 8.
Les hele saken her »

Dette trikset hater nettbransjen

Rettigheter til film er et kompleks system; du kan ikke se hva du vil, når du vil. Men ved hjelp av en VPN og proxy, får du se langt mer når du vil, om du vil.
Slik setter du det opp »

De er tynne, og proppfulle av kraft

UUltrabooker er en het kategori for tiden. De er tynne og lette, samtidlig som de er langt mer kraftfulle enn tradisjonelle små-PC-er. Vi har testet mange av dem igjennom sommeren, og denne stortesten samler alle tankene vi har hatt om de åtte modellene.
Les hele stortesten her »

Derfor fikk ikke Netshop kjøpt Hattelco

Netthandel-bransjen er tøff, og det er i stor grad kun salgsvolum som avgjør om en aktør klarer seg eller ikke. For en måned siden ble det kjent at Netshop ville kjøpe Hattelco, som eier PS.no, et oppkjøp som kunne gjort aktørene langt sterkere. Det ble det imidlertid ikke noe av.
Les hele saken her »

– Passordets æra er over

Wired-journalisten Mat Honan fikk hele sitt digitale liv slettet, og siden har han blitt besatt av nettsikkerhet. I en lengre artikkel redegjør han for hvorfor passordet er en sikkerhetsbeskyttelse som regelrett har gått ut på dato.
Les hele saken her »

Stor samletest av spilltastaturer

Spilltastaturer kommer i mange former og farger. Det er utrolig mye å velge mellom, men heldigvis har vi testet veldig mange av dem. I denne samletesten har vi samlet alle tankene våre om ti modeller.
Les hele testen her »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen