Dette er ukas viktigste saker

Fikk du med deg alt som skjedde?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene har verdens kraftigste datamaskin blitt avduket, samtidig som smarte menn og kvinner i hvite drakter har funnet fremtidens prosessorteknologi. Onsdag sprakk også nyheten om at strømmingstjenesten HBO vil få 12 måneders bindingstid.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk:

Slik lager du en lydløs PC

En PC-hverdag uten støy er noe mange ønsker seg, spesielt om maskinen står i et lite rom eller i stua. Det er ikke umulig å få det til, men det er et par ting du bør tenke på. I denne guiden får du full oversikt.
Les hele guiden her »

Forskere har laget databrikke med nanorør

Måten man lager dagens prosessorer på, vet man at ikke nytter i lengden – det trengs noe helt nytt. Forskere hos IBM gjorde denne uken et gjennombrudd, ved at de laget en databrikke av nanorør.
Les hele saken her »

De 10 heteste skjermkortene

Skjermkort er den delen i maskinen din som gir deg solid ytelse i spill, men det er utrolig mye å velge mellom. I denne artikkelen har vi plukket ut de ti mest populære modellene.
Se hele oversikten her »

19 deler – én datamus

Selv datamus for spillere – som gjerne har et par ekstra knapper og lys – er relativt like fra produsent til produsent. Men denne uken fikk vi prøve noe helt annet, en datamus som består av hele 19 deler.
Les testen av skapningen her »

En NAS til nesten alt

NAS-er kan være nyttige lagringsbokser for alt du har, både i hjemmet og på jobb. Denne uken fikk vi kikket på Thecus N4800, en NAS som duger til nesten alt. Med fire harddiskbrønner får du mye plass, og med sine bildeutganger kan den faktisk brukes som et mediasenter.
Les hele testen her »

HBO får 12-måneders bindingstid

Onsdag sprakk nyheten om at den kommende strømmingstjenesten HBO Nordic vil kreve 12 måneders bindingstid. Det haglet raskt kritikk både i vårt forum og på HBO Nordics Facebook-gruppe, mens HBO-sjefen stod på sitt. Torsdag ble det klart at bindingstiden trolig var lovstridig, og fredag truet Forbrukerombudet med forbud om dette kravet blir innført.
Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen