Dette er ukas beste saker

Fikk du med deg alt som skjedde?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene har det kommet en rekke store nyheter, og størst av alle er nok lanseringen av Windows 8. Men det er ikke alt som har skjedd; Apple holdt storlansering på tirsdag, samtidig som Asus hadde en pressevisning av nye Windows 8-produkter i London. AMD har også sluppet en helt ny prosessorserie, som bygger ut fra Bulldozer-arkitekturen.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk.

AMDs helt nye topprosessor

Tirsdag denne uken slapp AMD den første prosessoren i en ny serie, under kodenavnet «Vishera». Vi fikk testet toppmodellen FX-8350 på lanseringsdagen.
Les hele saken her »

Syltynn iMac og ny Retina-MacBook

Samme dag holdt Apple en stor lansering. Ikke bare så to nye iPad-er dagens lys, men vi fikk også en helt ny MacBook Pro med Retina-skjerm. En ny og syltynn iMac dukket også opp.
Les hele saken her »

Asus' nye Windows 8-maskiner

Det var mye som skjedde tirsdag. I forbindelse med den store Windows 8-lanseringen, inviterte Asus oss ned til London for å kikke på deres kommende Windows 8-maskiner med berøringsskjerm. En av dem hadde to skjermer.
Les hele saken her »

Ny type minne kan gjøre SSD-en overflødig

En av prosessorgiganten Intels mange forskningslaboratorier feiret denne uken 10-års jubileum. For å feire ble en bråte journalister invitert ned for å se mange av teknologiene de jobber med. En av dem var forskning på en ekstra kvikk form for lagringsminne.
Les hele saken her »

Skoleprofilen: NITH

Denne uken startet vi en ny spalte: Skoleprofilen. Her skal vi undersøke hva de forskjellige skolene i Norge har å by på av IT-utdanninger. Først ut var NITH, Norges eneste høyskole med kun IT-studier.
Les hele saken her »

Windows 8 ble lansert

Ukens største og viktigste nyhet er nok den endelige lanseringen av Windows 8. Microsofts store satsning byr på radikale endringer i brukergrensesnittet, og forventningene var høye. Det er nå tilgjengelig verden over, og vi har testet det.
Les hele testen her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen