Dette er ukas beste saker

Fikk du med deg alt som skjedde?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene har det skjedd mye spennende. Netflix har endelig blitt lansert i Norge, samtidig som vi for første gang har fått se innsiden av Googles utrolige serverparker. Vi har også fått testet en splitter ny teknologi for trådløse nettverk, og den nyeste versjonen av PlayStation 3.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk.

Dette er innsiden av Googles servermekka

Søkegiganten Google har en rekke enorme serverparker spredd utover kloden, servere som holder både søkemotoren og Youtube i live. Men nøyaktig hvordan disse datasentrene ser ut har i all tid vært en av Googles mest bevoktede hemmeligheter. Ingen har tidligere kunne vise hvordan det ser ut på innsiden – før nå.
Se alle bildene her »

Netflix er lansert i Norge

Netflix, tjenesten som strømmer filmer og TV-serier rett hjem til deg for 79 kroner i måneden, kom til Norge denne uka. Vi fikk snakket med toppsjefene, som fortalte oss hvorfor de valgte Norge. Litt turbulens ble det riktig nok, da Forbrukerrådet senere gikk ut og slaktet brukervilkårene.
Les hele saken her »

Slik er nye Playstation 3

For noen uker tilbake slapp Sony en ny versjon av sin PlayStation 3 Slim, og denne uken fikk vi tatt en nærmere kikk på den. Konsollen er ikke lenger bare til spilling, men byr på et hav av løsninger for multimediabruk. Dette sjekket vi nærmere.
Les hele saken her »

Nå er Pirate Bay ustoppelig

The Pirate Bay har blitt et symbol i kampen mot piratkopiering. Politiet raidet serverne deres i 2008, men siden den gang har tjenesten bare blitt mer robust og langt større. Denne uken annonserte de at hele tjenesten nå flyttes ut i nettskyen. I praksis blir nettstedet da ustoppelig.
Les hele saken her »

Ny Ubuntu-versjon er lansert

Ubuntu er en av de mest populære Linux-distroene. Hvert halvår kommer den i en ny versjon, og denne uken ble 12.10 Quantal Quetzal slippet. Tettere integrering mot nettskyen og endringer i kjernen er blant de største nyhetene.
Les hele saken her »

Vi har testet superruteren til Asus

Opplever du at det trådløse nettverket hjemme hos deg tidvis ikke er raskt nok? Da har vi en skikkelig gladnyhet til deg – under det kryptiske navnet 802.11ac. Dette er en helt ny standard for trådløse nettverk som er over tre ganger raskere enn dagens standard. Denne uken fikk vi testet vår første ruter som tar dette i bruk.
Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen