Dette er ukas beste saker

Fikk du med deg alt som skjedde?

Det er søndag, og uken går raskt mot slutten.

I løpet av de siste syv dagene har vi servert deg en rekke større guider og tester av spennende produkter. Windows 8 er rett rundt hjørnet, og store deler av nyhetsbildet har vært preget av dette. Samtidlig har også en rekke andre spennende nyheter dukket opp.

Om du enda ikke har gjort det, bør du også ta turen innom vår helgekonkurranse. Der kan du vinne en ny superruter.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk.

Slik velger du rett HDMI-kabel

Det å velge den rette HDMI-kabelen er ingen lek. Kompliserte produktnavn kan være forvirrende, og det er slettes ikke sikkert du trenger kabelen til 3500 kroner. Her får du full oversikt over hvordan du velger rett, og hvor lite det kanskje koster deg.
Les hele saken her »

Ta perfekt kopi av musikksamlingen din

CD-en er et format som blir mindre og midnre brukt, men det betyr på ingen måte at du bør la godmusikken dø i en hylle. Vi viser deg hvordan du digitaliserer samlingen på perfekt måte, slik at lyden blir identisk og like god som før – kanskje til og med bedre.
Les hele saken her »

5 gode grunner til å ikke kjøpe Windows 8

Windows 8 – Microsoft neste store operativsystem – er bare uker unna. Her får du fem gode grunner til hvorfor du ikke bør kjøpe operativsystemet, i alle fall ikke med det første. Det er nemlig helt ulikt det du er kjent med.
Les hele saken her »

Derfor bør du kjøpe Windows 8

Alt er imidlertid ikke så dårlig med Windows 8 at du bør droppe det. Vi finner faktisk flere grunner til at du bør kjøpe systemet. I denne saken har vi oppsummert de viktigste punktene.
Les hele saken her »

Dette er kabinettnerdenes våte drøm

Mandag fikk vi klå på et skikkelig beist av et kabinett; Cooler Master Cosmos II. Det trolig det største vi noen gang har lagt hendene på, og kommer spekket til randen med spennende funksjoner og muligheter.
Les hele saken her »

Platebransjen vil stoppe salget av brukt digital musikk

På den andre siden av Atlanteren pågår det nå en rettsak som kan stoppe salget av brukt digital musikk. På den ene siden står den massive platebransjen, og på den andre en liten nettbutikk som hevder at digitale produkter kan videreselges på lik linje med fysiske produkter.
Les hele saken her »

Dette kan være Netflix-prisen

Netflix, tjenesten som vil servere deg et lass med filmer og TV-serier rett inn i stua, er ikke langt unna norgeslansering. Nå har prisen endelig endelig blitt avslørt.
Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen