Dette er TV-en vi har ventet på
(Bilde: Shutterstock / LG)

Dette er TV-en vi har ventet på

LGs nye 4K-OLED skal være på vei til butikkene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den store elektronikkmessen IFA åpner sine dører i Berlin nesten uke. Nå letter LG på sløret, og de kan by på en skikkelig godbit for alle TV-interesserte. På messegulvet kan du nemlig se selskapets nye 4K-OLED-TV, melder Flatpanels

LG har allerede avslørt hva de har i ermet av PC-skjermer til IFA-messen, og nyheten om en 4K-OLED-TV kommer ikke som lyn fra klar himmel. En konsept-modell ble nemlig for første gang vist frem under årets utgave av CES-messen i Las Vegas i jaunar. Forskjellen er at denne gangen er det ikke lenger bare en konsept-TV.

Kan kjøpes allerede den uken

TV-en har nemlig tatt steget videre fra å kun være et konsept, til å bli en produksjonsmodell. Er du så heldig å bo i Korea kan du antagelig allerede denne uken kjøpe den nye OLED-TV-en, mens Europa og USA forventes å få sine første leveranser innen kort tid. 

Du kan ettersigende velge mellom to ulike størrelser, der den minste alternativet er en modell på 65 tommer. Denne har fått typebetegnelsen LG 65EC970V, mens storebroren heter LG 77EG970V, og som navnet tilsier dreier dette seg om en 77-tommers OLED. 

Koster å være kar

De to nye modellene bruker den samme webOS-plattformen som vi fikk ta en nærmere kikk da vi testet LGs 55LB870V tidligere i år. Utenom det er det ikke så mye vi vet om de to nye OLED-modellene til LG.

Modellene skal dog ha den beste bildebehandlingsmotoren til LG i form av Tru-Ultra HD, og TV-ene har støtte for passiv 3D. I tillegg vil de altså være kapable til å håndtere 3840 x 2160 pikslers oppløsning.

De nye OLED-modellene til LG vil etter alt å dømme etterlate solide spor i lommeboken din. Prisene her til lands er ennå ikke kjent, men ifølge Flatpanels skal prisene i England starte på 5999 engelske pund. Det indikeret at du må ut med over 60 000 kroner for det rimeligste alternativet.

Nedenfor kan du sette opp et prisvarsel, så får du beskjed så fort de nye 4K-OLED-modellene er i salg, og ikke minst vite hva de vil koste. 

Hardware.no vil være på plass når messedørene åpnes i Berlin om en ukes tid. Følg med for mange spennende nyheter fra IFA.

Vi har allerede latt oss imponere av LGs nåværende OLED-TV:
Her kan du lese hele testen av LG 55EA980W »

(Kilde: Flatpanels)

 

 

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen