Dette er toppmodellene vi mest sannsynlig får se i 2014
Teknofil
(Bilde: Shutterstock.)

Dette er toppmodellene vi mest sannsynlig får se i 2014

Mange saftige smartmobiler i sikte.

I året som har gått har vi fått mange nye toppmodeller fra diverse produsenter, og neste år ser heller ikke ut til å bli spesielt skuffende på mobilfronten. Vi får sannsynligvis se mange oppfølgere til dagens toppmodeller, men også noen helt nye modeller. 

Blant 2013-modellene har vi blant annet Apples nye iPhone 5S med fingeravtrykkssensor, HTC One med luksuriøst utseende, Sony Xperia Z1 med vanvittige spesifikasjoner, allrounderen Samsung Galaxy S4 og Nokia Lumia 1020 med et superkamera. Så hva kommer neste år?

Spår mange oppfølgere

Det er nettstedet Pocket-lint som har satt sammen en liste over smartmobiler de tror vil komme til neste år. Modellene nettstedet spår for 2014 er: HTC One II (HTC M8), Sony Xperia Z2 (Avatar), Sony Xperia Z1S (Z mini, Amami), Nokia Lumia 929, Samsung Galaxy S5, samt allerede lanserte LG G Flex og Samsung Galaxy Round. 

Det er nok ikke mange av disse modellene som overrasker, men det er også noen uventede gjester med. Sony Xperia Z1S er på listen fordi det er forventet at det ikke blir en nedgradert versjon av storebroren, men får bortimot samme spesifikasjoner. Nokia Lumia 929 er tatt med fordi den har en fem tommer stor, full-HD-skjerm, og ellers er svært godt spesifisert. Foreløpig er det vanskelig å vite hvilke iPhone-rykter man bør stole på, og dermed er ikke neste års toppmodell fra Apple med i listen.

Det har kommet en annen "toppmodell" fra Nokia også: 
Denne er nok stor, men ikke strålende »

(Kilde: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen