– Dette er Tinder for den som vil finne ekte kjærlighet
Teknofil
(Bilde: Shutterstock/montasje)

– Dette er Tinder for den som vil finne ekte kjærlighet

Hinge matcher brukerne på mer enn bare utseende.

I USA har flere kontaktsøkende sett seg lei på den overfladiske appen Tinder, som kanskje fungerer bedre til å finne en "one night stand" enn en kjæreste. I stedet har flere byttet over til en app som heter Hinge, melder Tech Crunch. Appen er foreløpig tilgjengelig i fem amerikanske storbyer.

Det som skiller Hinge fra den populære Tinder, er at førstnevnte vektlegger andre kvaliteter enn utseende. Med Tinder skal du sveipe gjennom drøssevis av ansikter og vurdere om du liker det du ser eller ikke, og deretter håpe at dine utvalgte også liker deg.

Nettsiden hevder at Hinge er som Tinder, bare for den som vil finne ekte kjærlighet i stedet for en tilfeldig sexpartner.

Utseende mindre viktig?

Hinge serverer kun 5-20 potensielle kandidater til deg hver dag, noe som gjør at du må bruke mer tid på hver enkelt profil. Det som kanskje er viktigere er at velger appen ut potensielle "match-er" basert på blant annet interesser, utdanningsnivå, arbeidserfaring, og livssyn. I tillegg er litt av meningen at du skal treffe folk som er venner med noen du er venner med på Facebook, slik at det ikke skal føles så skummelt å gå på date med noen du ikke har møtt før. Selvsagt er det også bilder med på profilen, men dette er altså ikke like sentralt som i andre apper.

"Romanse-grafen", som Tech Crunch kaller det, skal ha ført til at kvinner gir tommelen opp til hele 30 prosent av mennene som foreslås for dem. Mannlige brukere godkjenner halvparten av de Hinge-profilene de blir presentert for. Dette skal være langt høyere tall enn det for eksempel Tinder og andre konkurrerende tjenester klarer.

Kanskje Hinge har knekt koden for romantisk mobil-dating?
Uansett, Tinder har tross alt klart å matche 500 millioner mennesker ... »

(Kilder: Tech Crunch)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen