(Bilde: Shutterstock/106771871)

– Dette er Steve Ballmers etterfølger

Bettingfirma med klar favoritt.

I forrige uke ble det kjent at Steve Ballmer går av i løpet av ett år. Hvem som skal ta over for Microsofts administrerende direktør gjennom 13 år har følgelig vært et hett emne, og bettingsiden Ladbrokes har utpekt en favoritt.

Bookmakerne mener at det er Nokia-sjef Stephen Elop som er mest sannsynlig kandidat til å overta Microsoft-tømmene, og ifølge Computerworld DK er det gode grunner til dette.

Tidligere Microsoft-ansatt

Steven Elop.
Steven Elop.Foto: Luca Sartoni / Flickr

Stephen Elop ble født i Canada i 1963 og har utdannelse innen datateknikk. Han har tidligere jobbet for Macromedia, Adobe og Microsoft, før han ble hanket inn som Nokia-leder i 2010.

Elop har bremset ned krisen i Nokia, og har altså tidligere vært øverste sjef for Microsofts forretningsavdeling. Hos Nokia har han beholdt de tette båndene til Microsoft, i og med at de fleste Nokia-mobilene kjører på Windows Phone.

Canadieren kjenner allerede Microsoft fra innsiden og har erfaring med lederskap i ulike selskaper, så kun historien vil vise om også Microsoft selv vurderer ham som den beste kandidaten til syvende og sist.

Klar tale fra flere medier:
– Splitt opp Microsoft! »

(Kilde: Computerworld DK)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen