Dette er SteelSeries' trådløse spillkontroller
Teknofil
(Bilde: SteelSeries)

Dette er SteelSeries' trådløse spillkontroller

Lar deg spille på iPhone og iPad uten å ta på skjermen.

I fjor høst slapp Apple det nye operativsystemet iOS 7 for mobilene og nettbrettene sine, og åpnet i samme slengen dørene for en helt ny produktkategori for en rekke tilbehørsprodusenter - nemlig spilltilbehør for iOS-enheter. 

Fordi selv om Apple ikke gjorde noe stort poeng ut av det, ga iOS 7 endelig iOS-enheter endelig støtte for eksterne kontrollere. 

Den kjente spilltilbehørsprodusenten SteelSeries har nå sluppet sin egen spillkontroller for iOS 7-enheter, kalt Stratus. 

Bruker Bluetooth

Stratus kobles til enten en iPhone, iPad eller iPod med iOS 7 trødløst via Bluetooth, og har alle knappene du kan trenge. En D-pad, to analoge stikker, fire tommelknapper og fire skulderknapper. Ettersom støtten for spillkontrollere fortsatt er en ganske ny funksjon i operativsystemet til Apple, er det fortsatt mange spill som ikke har støtte for slike kontrollere. Det vil nok imidlertid endre seg med tiden som kommer, ettersom mange andre selskaper nå jobber med å lage spilltilbehør til iOS-dingser. 

Du kan koble opp til fire Stratus-kontrollere til én iPad. Hakket for mye hvis alle skal se på én iPad-skjerm, men akkurat passe hvis du heller sender bildet til TV-en via Airplay. 

SteelSeries Stratus vil komme "snart" ifølge Pocket Lint, til en pris på 90 pund, altså drøyt 900 kroner. Ikke akkurat småpenger for en spillkontroller til et nettbrett. 

SteelSeries er ikke alene om å lage spillkontrollere: 
Dette er Logitechs nye spillkontroller for iPhone »

(Kilde: Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen