Får du sove bedre med disse, mon tro?
Teknofil
Får du sove bedre med disse, mon tro? (Bilde: YouTube)

Dette er søvn-øreproppene du alltid har drømt om

Sperrer ute snorking og støyende naboer, men vekker deg om morgenen likevel.

God søvn er avgjørende for at du skal kunne fungere optimalt i hverdagen, men samtidig er det mange som sliter med å få sove. Du vet sikkert at det å bruke mobil, laptop, nettbrett eller se på TV før leggetid kan ødelegge melatoninproduksjonen i kroppen, og at det kan stjele nattesøvnen din. Likevel kan det like gjerne være støy som forårsaker søvnproblemene – for eksempel en snorkende samboer eller en festglad nabo.

Det er her søvn-øreproppene Hush kommer inn, ifølge Pocket-Lint. Kickstarter-prosjektet har fått inn over 500 000 dollar, selv om de bare ba om en femtedel av denne summen. Og det er fortsatt en uke igjen av innsamlingen.

Støykansellering

Slik ser Hush-proppene ut. .
Slik ser Hush-proppene ut. .Foto: YouTube

De trådløse søvn-øreproppene er en relativt enkel oppfinnelse, hvor den viktigste egenskapen er støykanselleringsen. Dette innebærer at alle lydforstyrrelser stenges ute, slik at du får ro til å falle i søvn.

Derimot er proppene også koblet til smartmobilen din, og kan styres via en app. Dermed kan du stille inn alarmen på mobilen, og bli vekket av den når du skal opp om morgenen.

I tillegg byr Hush-appen på en rekke bakgrunnslyder som skal gjøre deg trøttere og trøttere og trøttere ... For eksempel kan dette være lyden av regn, en vifte, fossefall, lyn og torden eller en knitrende peis.

Den støtter også «Binaural Beats», noe vi ikke kjenner til fra før. Dette går visst ut på å spille en én tone i det ene øret, og en litt høyere tone i det andre øret, kombinert med andre bakgrunnslyder. Angivelig kan dette sette igang prosesser som gjør deg enten mer avslappet eller mer våken.

Pris: 850 kroner

Hush selges foreløpig kun via Kickstarter, hvor det koster 115 dollar (850 kroner) for ett par. Hvis vi legger til frakt og 25 prosent moms, vil det nok likevel koste godt over tusenlappen å få produktet til Norge.

For tre år siden så vi et ganske likt produkt som ble kalt Bedphones. Den store forskjellen er nok at Hush-proppene skal ha en langt bedre passform til øret, samt at appen deres tilsynelatende har flere- og bedre funksjoner.

Leser du jobbmail på senga?
Det kan ødelegge morgendagen din »

(Kilder: KickstarterPocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen