Dette er Sony Xperia Z4 Tablet.
Teknofil
Dette er Sony Xperia Z4 Tablet. (Bilde: Sony/Xperiablog/Teknofil.no/montasje)

Dette er Sonys nye, syltynne nettbrett

Lekket i forkant av lansering neste uke.

Sony sysler som vanlig med lanseringen av en rekke nye dingser i forkant av MWC-messen (2. - 5. mars), og nylig avslørte de – om enn ufrivillig – en av nyhetene på MWC 2015. Ifølge Xperiablog greide Sony nemlig å legge ut et bilde av det splitter nye nettbrettet Sony Xperia Z4 Tablet på den Sony-ekslusive appen Xperia Lounge.

Med lekkasjen fulgte også en interessant detalj i tekstform, nemlig betegnelsen «2K». Det antyder at nettbrettet vil få en solid oppløsning på skjermen, sannsynligvis 2 048 x 1 536 punkter, akkurat som Apples iPad Air 2, ifølge Engadget.

Markedsledende batteritid og ultrarask prosessor

Lekkasjen skjedde gjennom Sonys ekslusive Xperia Lounge, installert på alle selskapets smarttelefoner.
Lekkasjen skjedde gjennom Sonys ekslusive Xperia Lounge, installert på alle selskapets smarttelefoner. Foto: Sony/Xperiablog

Teksten gir oss også en rekke andre hint. Sony beskriver prosessoren i Z4 Tablet som «...den siste, ultraraske prosessoren...», hvilket trolig betyr at den vil ha den åttekjernede, 64-bits Snapdragon 810-brikken. Videre sier teksten også at dette blir et svært lett nettbrett, og at batteritiden skal være «...markedets beste.»

Designmessig ligner Z4 Tablet svært mye på Z3 Tablet Compact. Sistnevnte er et lite nettbrett på 8 tommer, så vi kan regne med at Z4 Tablet blir på rundt 10 tommer. Det vil nok også være vanntett.

For øvrig må det nevnes at nettbrettet ligner svært mye på en tidligere lekkasje fra Sony, men da av toppmodelltelefonen Sony Xperia Z4. Slik sett er dette en liten bekreftelse på Sonys kommende designideologi.

Alle detaljene vil nok Sony røpe 2. mars, i forkant av MWC-messen.

Det er ikke bare Sony det svirrer rykter rundt:
Er dette HTC One M9? »

(Kilde: Xperiablog, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen