(Bilde: Sony)

Dette er Sonys nye design-TV

Selskapets største full-HD-TV kommer snart til Norge.

Flere bærbare PC-er er allerede presentert i forbindelse med IFA-messen i Tyskland, men selvsagt rører det seg også på TV-fronten. Nå har Sony kunngjort sin nye Bravia-modell, som skal forføre både med delikate linjer og solide dimensjoner.

Modellen heter Bravia W85 og skilter med en størrelse på 65 tommer og full HD-oppløsning på 1080p, noe som faktisk gjør TV-en til Sonys aller første i sitt slag, ifølge pressemeldingen.

Foto: Sony

Prisbelønt bildeteknologi

TV-en er LED-baklyst og skal være fullstappet med Sonys egne lyd- og bildeteknologi, blant annet den nye Triluminos-løsningen, som skal gi en ekstra naturlig fargegjengivelse.

Triluminos-teknologien var hovedgrunnen til at lillebroren KDL-55W905A på 55 tommer, stakk av med EISAs pris for årets TV tidligere i sommer.

Sony søker med sin nye 65-tommer også å tilfredsstille lydfantastene, og har blant annet bygd inn et høyttalersystem med separate drivere for høye og lave frekvenser, samt en egen høyttaler på baksiden som tar seg av bassgjengivelsen.

Foto: Sony

Snart tilgjengelig

Videre følger Bravia W85, i likhet med overnevnte modell, Sonys nye designkonsept. Dette er inspirert av det selskapet kaller «moderne interiørdesign» og kjennetegnes blant annet av ekstra tynn ramme rundt skjermen og en stilren, rund fot.

Av tilkoblingsmuligheter finnes fire HDMI-innganger, tre USB-innganger, MHL-inngang og integrert Wi-Fi. TV-en skal bli tilgjengelig i oktober og får en veiledende norsk utsalgspris på 29 000 kroner.

Det skjer også mye på 4K-fronten for tiden: Nå henger Samsung seg også på priskuttene »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen