– Dette er Sony Xperia Z2
(Bilde: Rimas Flyil)

– Dette er Sony Xperia Z2

12-minutters video har lekket på nettet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Neste uke går mobilmessen Mobile World Congress av stabelen, og både Samsung og Sony er ventet å vise frem sine nye toppmodeller. Nå kan det virke som noen har kommet Sony i forkjøpet, og lekket en video som angivelig viser omtrent alt du vil vite om det nye flaggskipet Xperia Z2. 

Sony skal ha fornyet menyene sine.
Sony skal ha fornyet menyene sine.

Full gjennomgang

Videoen viser en Sony-mobil kalt Xperia "Sirius" D6503, som ifølge blant annet nettstedet BGR  skal være etterfølgeren til dagens toppmodell, Xperia Z1

I den 12-minutter lange videoen som har blitt lagt ut på video får vi se omtrent hver eneste meny den nye mobilen har å by på. Alt fra den nye Walkman-funksjonaliteten til den raske oppstarten av kameraet, samt videoopptak i 4K.

Nettstedet Pocket Now påpeker at det kan se ut som Sony har forbedret innsynsvinkelen til skjermen på den nye modellen, noe som var et av de største ankepunktene til den forrige toppmodellen. Det er ikke usannsynlig, siden nettopp bedre innsynsvinkel var noe vi la merke til da vi nylig testet Sonys nye kompaktmobil Xperia Z1 Compact

Ryktebørsen vil ha det til at Z2 får en svært høyoppløst skjerm på 5,2 tommer, paret med et helt enormt batteri på 3 700 mAh. Ut over dette skal telefonen være spesifisert omtrent som de heftigste av dagens toppmodeller.

Selv om mange omtaler D6503 som Xperia Z2, kan det være noe usikkerhet rundt navnet. Modellkoden antyder nemlig at dette like gjerne kan være en oppfølger til fjorårets Xperia ZL. 

Se videoen:

Vi har laget en oversikt over alle telefonene vi tror vil bli lansert neste uke:
Disse mobilene gleder vi oss til »

(Kilde: Pocket Now og BGR)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen