Dette er sekken for dingse-nerder
Teknofil
(Bilde: Cocoon Innovations/Teknofil.no/montasje)

Dette er sekken for dingse-nerder

Mange dingser? Ikke noe problem!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Er du blant dem som har alt for mange dingser liggende å slenge, og som også gjerne drar med seg disse hvor enn du går? Da kan det hende Cocoon Slim kan være redningen. Denne nerdebagen sikrer at du unngår kabelkaos og smådeler som flyr rundt overalt.

Praktisk utstyrt

Cocoon Innovations heter selskapet bak denne lille sekken, som for ordens skyld har fått navnet Cocoon Slim. Bagen, eller egentlig sekken, består av to rom, der det forreste rommet skal inneholde alle dingsene og duppedittene dine, mens det bakre rommet er dedikert til PC-en (opptil 15 tommer) og et eventuelt nettbrett. 

Det er to rom i Cocoon Slim, ett til dingsene og ett til PC og nettbrett.
Det er to rom i Cocoon Slim, ett til dingsene og ett til PC og nettbrett.Foto: Cocoon Innovations/Teknofil.no/montasje

Begge de to avdelingene lukkes med vanntett glidelås, og er adskilt av et lag i midten. Utsiden av bagen er laget av ballistisk nylon, et særlig slitesterkt stoff, mens innsiden ser adskillig mer luksuriøs ut med mykt, imitert semsket skinn. Dingseavdelingen har for øvrig mange både horisontale og vertikale strikkbånd, som effektivt holder elektronikken din på plass.

Det er plass til det meste i denne nerdebagen.
Det er plass til det meste i denne nerdebagen.Foto: Cocoon Innovations/Teknofil.no/montasje

Fullt pakket skal bagen bare måle omtrent 9 cm i tykkelse, noe som i seg selv er en prestasjon. Spørsmålet da blir vel om du føler at Cocoon Slim er like smart når du får noe i hendene som er mer enn 9 cm tykt.

Nuvel.

Grei pris

Cocoon Slim koster 79 dollar fra Cocoon Innovations eget nettsted, noe som tilsvarer i underkant av 500 norske kroner. Til å være en liten bag er dette ganske mye, men med tanke på alle de dyrebare tingene som ligger inni er det ikke den helt store summen.

Spørsmålet er vel om du virkelig trenger en så spesialisert bag, men dersom du er blant de som alltid har med et kompaktkamera, to solcelleladere, masse ledninger og fullt kontor rundt omkring, kan det muligens være verdt pengene.

Bager blir stadig mer avanserte:
Denne bagen kan lade dingsene dine mens du er på farten »

(Kilde: Cocoon Innovations via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen