Samsung Gear Fit 2 Pro.
Samsung Gear Fit 2 Pro. (Bilde: Samsung)

Dette er Samsungs nye smartklokke

Gear Fit 2 Pro har lekket før den offisielle lanseringen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I tillegg til sine Gear S-smartklokker har Samsung også noen mer «ribbede», rimeligere smartklokker i sin kolleksjon som går under Gear Fit-betegnelsen. Vi testet den første i denne serien i 2014, og i fjor dukket det opp en oppfølger, Gear Fit 2. Nå har det lekket informasjon om den nyeste modellen.

Samsung Gear Fit 2 Pro

Skjerm:  1,5 tommer, AMOLED, 216 x 432 piksler

Batteri: 200 mAh, 4 dager vanlig bruk

Lagringsplass: 4 GB

Vanntett: Ja, ned til 50 meter

GPS: Ja

Pris: 2290 kroner, kommer til høsten

Som blant andre Android Central og 9to5google melder ble nemlig Gear Fit 2 Pro, trolig på grunn av et uhell, lekket av Samsung selv på selskapets hjemmesider i forbindelse med den forestående, offisielle avsløringen. Det var den kjente ryktemakeren Evan Blass som først spredte informasjonen via Twitter.

Skikkelig vanntett

Samsung Gear Fit 2 Pro.
Samsung Gear Fit 2 Pro. Foto: Samsung

Gear Fit 2 Pro skal altså bli en oppgradert utgave av Gear Fit 2, og en av de viktigste oppgraderingen er at armbåndet denne gangen blir skikkelig vanntett. Nærmere bestemt skal det tåle dykk til 50 meter, som altså betyr at du trygt kan svømme med armbåndet.

Av andre spesifikasjoner kom det frem at armbåndet har en AMOLED-skjerm på 1,5 tommer med oppløsning på 216 x 432 piksler. Det kobler seg til mobilen via Bluetooth 4.2 og har et batteri på 200 mAh, som visstnok skal holde til opptil fire dagers bruk.

Ellers kommer det med 4 GB lagringsplass og innebygget GPS. Dersom du benytter GPS-en hele tiden, for eksempel i forbindelse med løping, vil batteritiden kuttes ned til 9 timer. Gear Fit 2 Pro har selvsagt også pulsmåling og ulike typer aktivitetssporing, akkurat som forgjengeren. 

Når det gjelder pris skal Gear Fit 2 Pro ifølge Evan Blass ligge på 200 dollar, som skulle gjøre den kun litt dyrere enn fjorårets modell. For endelige bekreftelser må vi imidlertid vente på Samsungs offisielle avduking, som er ventet å skje neste uke.

Oppdatert 31. august: Den norske prisen på Samsung Gear Fit 2 Pro er satt til 2290 kroner. 

Apple skal trolig snart lansere sin Apple Watch 3 »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen