Dette er redaksjonens anbefalte Green Weekend-kjøp
(Bilde: Montasje)

Dette er redaksjonens anbefalte Green Weekend-kjøp

Spar penger, men gjør det på riktige produkt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Alle elsker tilbud, men det er fort gjort å se seg blind på lave priser. For det handler ikke bare om å kjøpe noe som har blitt satt ned i pris hvis produktet uansett er dårlig. 

Denne helgen har bransjen bestemt seg for at «Green Weekend» skal feires. Vi måtte google oss frem for å se at dette tydeligvis er et konsept skapt av CDon som opprinnelig hadde en «Green Friday». Konseptet har nå forvandlet seg til å overta hele helgen, og er å finne i en rekke forskjellige butikker. Ikke like tradisjonelt som Black Friday altså, men hvem bryr seg vel om tradisjoner hvis vi kan få billige dingser?

Vi har tatt en titt på hundrevis av tilbud i norske nettbutikker, og plukket ut de vi synes gir deg et godt produkt til en lav pris. Dette er produkter vi har testet selv og gitt en god karakter, og hvor prisene enten er rekordlave, eller i hvert fall lave nok til å kunne kalles et godt kjøp

Våre anbefalte Green Friday-tilbud

 

HyperX Cloud Revolver

En solid prisreduksjon på et godt spillhodesett

HyperX Cloud Revolver

Vi begynner listen vår med et behagelig spillhodesett fra Kingston. Da vi testet dem satte vi dem opp i duell mot Steelseries Siberia 350, hvor HyperX Cloud Revolver kom ut seirende ut av kampen. Vi ga plusspoeng for både komfort, lyd og konstruksjon.

Les testen vår av Kingston HyperX Cloud Revolver her »

TP-Link HS100

Den beste smarte strømpluggen på markedet

TP-Link HS100

En smart, wifi-tilkoblet strømplugg kan faktisk være ganske nyttig, og TP-Links HS100 er den beste av dem. Vi har testet en håndfull forskjellige modeller, og etter at vi luket vekk en kinesisk modell som viste seg å mangle jording, var det TP-Links modell som sto igjen som vinneren.

Les samletesten vår av smarte strømplugger her »

Netgear Nighthawk X6

Et beist av en ruter som nå har fått en overkommelig pris

Netgear Nighthawk X6

Vi digget denne Netgear-ruteren da vi testet den, og hadde nesten bare lovord å komme med. Men prisen på over 3000 kroner var stiv, selv om vi likevel synes den var verdt det. Nå har imidlertid prisen halvert seg, og gjør dette til en ekstremt god ruter til en veldig hyggelig pris.

Les testen vår her »

Logitech UE Megaboom

Vanntett Bluetooth-høyttaler med god lyd

Logitech UE Megaboom

Det finnes drøssevis av bluetooth-høyttalere på markedet, og vi har testet mange av dem. I vår samletest kom Logitechs høyttaler på en god andreplass, mens det var Sonys bluetooth-høyttaler som vant. UE Megaboom fikk imidlertid plusspoeng for å by på god lyd og for å være vanntett, men prisen var litt høy. Sistnevnte problem er nå løst, når prisen har sunket til 1390 kroner.

Les samletesten vår av Bluetooth-høyttalere her »

Netgear Nighthawk X4S R7800

En knallgod ruter som nå har også har en knallgod pris

Netgear Nighthawk X4S R7800

Vi kalte Netgear Nighthawk X4S den beste ruteren til under 3000 kroner da vi testet den, og anbefalingen står fortsatt nå som prisen er under 1500 kroner.

Les testen vår av Netgear Nighthawk X4S her »

Logitech G502 Proteus Spectrum

Spillmusen for deg som vil ha det beste

Logitech G502 Proteus Spectrum

Vi skrev at Logitechs spillmus er «overlegen på de fleste punkter», og satte pris på både antallet knapper, programvaren som følger med og den herlige ergonomien. Denne spillmusen er spesielt god for deg som bruker såkalt «fullhåndsgrep», fremfor «klogrep».

Les vår samletest av spillmus her »

PS: Lillebroren G402 er også på tilbud i dag til under 200 kroner, men den har vi ikke testet.

B&O Play BeoPlay H7

Fantastisk trådløs lyd

B&O Play BeoPlay H7

Vi har virkelig sansen for Beoplays hodetelefoner, og deres trådløse serie har toppet listene våre det siste året. H7-utgaven savner støykansellering (da bør du heller sjekke ut H9), men byr til gjengjeld på fantastisk god lyd og et skikkelig lekkert design. Anbefales på det sterkeste.

Les samletest av trådløse hodetelefoner her »

HP Spectre 13 (F4W32EA)

En lekker ultrabook som nå koster under 10 000 kroner

HP Spectre 13 (F4W32EA)

Superlativene haglet da vi testet denne HP-maskinen i fjor. God ytelse, god skjerm, bra pekeplate og lang batteritid, alt sammen dyttet inn i en syltynn og lekker pakke. Modellen som nå er på salg er også den varianten vi anbefaler deg å gå for - med 256 GB lagring og en god nok prosessor.

Les hele testen vår av HP Spectre her »

Motorola Moto G4 Plus

Fjorårets beste mobiltilbud har blitt enda billigere

Motorola Moto G4 Plus

I fjor ga vi 10/10 til Motorola Moto G4 Plus og kalte mobilen den beste du kunne få for 2500 kroner. Nå har prisen falt helt ned til 1590 kroner på Cdon! Selv om oppfølgeren har kommet (vi kommer med test snart!) kan vi likevel trygt si at 2016-modellen fortsatt er et knallgodt kjøp.

Les hele testen vår av Motorola Moto G4 Plus her »

Beats by Dr. Dre Solo3

Lekre trådløse hodetelefoner fra Beats

Beats by Dr. Dre Solo3

Selv om Beats Solo3 ikke nådde helt opp i toppen på vår samletest av trådløse hodetelefoner fikk den likevel et anbefalt-stempel. Hodesettet kunne by på overraskende god lyd (dog litt mye bass), god komfort og veldig lang batteritid. Dette hodesettet er forøvrig ekstremt lett å sette opp mot en iPhone, ettersom de har Apples nye W1-brikke innebygd.

Les samletesten vår av trådløse hodetelefoner her »

LG G6

En av årets kuleste toppmodeller på salg

LG G6

LG G6 har det aller meste vi ser etter i en toppmodell i 2017. Den har en enorm skjerm som går nesten helt ut i kantene, god maskinvare, et veldig bra kamera og til og med vanntetthet. Hvis du synes det er noe herk med buede skjermkanter er LG G6 også et godt valg, ettersom den er helt flat. Nå har prisen gått ned en tusenlapp, noe som gjør det til et ekstra godt valg.

Les hele testen vår av LG G6 her »

Huawei Honor 8 32GB

En prisgunstig toppmobil har blitt enda billigere

Huawei Honor 8 32GB

Honor 8 imponerte oss stort i fjor. Den ga utrolig mye ytelse uten å koste skjorta, og fikk umiddelbart et anbefalt-stempel av oss. Nå har prisen falt til rekordlavt nivå, og koster deg nå mindre enn 3000 kroner. Helt klart «value for money»!

Les testen vår av Huawei Honor 8 Her »

 

 

Vi oppdaterer listen fortløpende hvis vi finner flere andre gode tilbud. 

Kom gjerne med forslag til oppdateringer i kommentarfeltet nedenfor!

Prisguide.no er en kommersiell partner av Teknisk Ukeblad Media. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguide her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen