(Bilde: Sony / Shutterstock)

Dette er prosjektene Sony måtte sende i graven

Ikke alt japanerne laget var like vellykket.

Historiebøkene er fulle av elektroniske oppfinnelser som har vært med å endre hverdag vår. Produkter som over natten har gått fra å være et ukjent konsept, til å røskes ut av butikkhyllene. Allikevel finnes det et hopetall av oppfinnelser som produsenter har hatt klokkertro på, men som mannen i gata overhode ikke har vist interesse for. 

Vi har allerede tatt for oss «floppene» til tre av gigantene innen elektronikkverden. Apple er en av disse, og selv om selskapet har hatt stor suksess med mange av produktene de har lansert, er det flere ting som ikke har slått an også. Microsoft er en annen aktør, selskapet som tilbake på 80-tallet satte PC-en på dagsorden, og som i dag også er et av verdens største selskaper. Heller ikke alle prosjektene til Google har gått slik de ønsket. 

Sony er et annet enormt elektronikkselskap som gjennom historien har laget mange vellykkede produkter. Du husker kanskje Walkmanen eller den første PlayStation-maskinen? Men heller ikke Sony har kommet utenom noen blemmer. Vi har skrapet sammen noen produkter som selskapet sikkert kunne tenkte seg å vært foruten. 

Les kommentarene (4)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen