Dette er Pro-utgavene av Galaxy Note og Tab
(Bilde: @evleaks / montasje)

Dette er Pro-utgavene av Galaxy Note og Tab

Bilder har lekket ut før Samsungs CES-pressekonferanse.

Det har lenge gått rykter om at Samsung skal lansere en 12,2-tommers versjon av Samsung Galaxy Note, under navnet Galaxy Note Pro. 

Nå er det klart at nettbrettet vil bli lansert på elektronikkmessen CES i Las Vegas denne uken, hvor Amobil.no er tilstede. Ikke bare har Samsung digre bannere på messen med reklame for Note Pro og et annet nettbrett, Tab Pro – nå har også det som skal være offisielle pressebilder og spesifikasjoner lekket ut. Det skriver GSMArena.com.

Galaxy Tab Pro 8.4.
Galaxy Tab Pro 8.4.Foto: @evleaks

Samsung Galaxy Tab Pro vil komme i både en 8,4-, en 10,1- og en 12,2-tommers versjon, mens Note Pro ser ut til å komme i kun en 12,2-tommers versjon. Twitter-brukeren @evleaks har lagt ut bilder av det som skal være de nye nettbrettene.

Kjempebatteri

Ifølge @evleaks skal alle fire nettbrett benytte en skjerm med oppløsning på 2560 x 1600 punkter (WQXGA), og være utstyrt med et 8 megapiksel hovedkamera og et 2 megapiksel frontkamera. Skjermoppløsningen er med andre ord den samme som i Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition. LTE-versjonene (4G) av nettbrettene vil benytte Snapdragon 800-systembrikken, mens wi-fi/3G-versjonen vil benytte en Exynos 5 Octo-brikke (det er sannsynligvis førstnevnte som kommer til Norge).

Galaxy Note Pro 12.2.
Galaxy Note Pro 12.2.Foto: @evleaks

Nettbrettene vil ifølge @evleaks benytte Android 4.4 Kitkat med Samsungs Touchwiz-grensesnitt på toppen. Galaxy Note Pro 12.2 og Tab Pro 12.2 vil komme med 3 GB RAM, 32 eller 64 GB lagringsplass, samt batteri på hele 9 500 mAh. Note-brettene vil selvfølgelig også leveres med pennen som pleier å følge med disse.

Galaxy Tab Pro 10.1 og 8.4 vil komme med 2 GB RAM, 16 eller 32 GB lagringsplass, og henholdsvis 8 220 og 4 800 mAh batterier. 

Amobil.no er som sagt tilstede på CES, og vil holde deg oppdatert etter at produktene er lansert en gang etter klokken 23:00 mandag kveld, norsk tid. Vi kommer selvfølgelig med sniktitt!

Her finner du alle sakene fra CES 2014-messen i Las Vegas »

(Kilde: GSMArena.com, @evleaks)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen