Dette er nye YouTube
Teknofil
(Bilde: Teknofil.no)

Dette er nye YouTube

Google pusser opp, og lærer av mobilappen sin.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

YouTube har begynt å rulle ut en ny og ryddigere design av nettstedet sitt. Denne runden har de fokusert på å gjøre ting som spillelister mer tilgjengelige, og lettere å navigere seg til.

Foto: Youtube

Mer mobilaktig

For å koble designen tettere opp mot mobilversjonen av YouTube, er nå hovedelementene på nettstedet sentrert, i stedet for venstrestilt.

Venstresiden er forbeholdt menyen, og i et forsøk på å rydde opp i innholdet, kan du nå velge mellom to kategorier: "Ting å se på" og "mine abonnenter". Førstnevnte anbefaler deg videoer på tvers av ting du abonnerer på og andre relaterte og populære saker, mens "mine abonnenter" viser deg kun det du vet er interessant. 

Foto: Youtube

Smartere spillelister

Frem til nå har du ofte måtte gå igjennom en omstendelig prosess for å spille av en spilleliste på riktig måte. Tidligere var du nødt til å gå til en spillelisteoversikt før du kunne trykke deg inn på videoen du ville se, hvor den så ble åpnet opp i et nytt vindu.

Nå vil videoene bli spilt av umiddelbart når du trykker på den, uansett om det er en av dine egne spillelister, eller en forhåndslaget spilleliste fra noen andre. 

Den nye designen rulles ut fortløpende, og er du heldig har du allerede fått det nye utseendet og de nye funksjonene. Ta turen til Youtube.com og finn ut.

YouTube gjorde nylig en massiv overhaling av kommentarsystemet: 
Nå skal de bli kvitt YouTube-trollene »

(Kilde: The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen