SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade Edition.
SteelSeries Rival 300 CS:GO Fade Edition. (Bilde: ririro/Shutterstock.com)

Counter Strike-fans betaler tusenvis av kroner for virtuelle «fade-skins» - nå har de en spillmus som matcher

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det lanseres stadig nytt PC-utstyr for dem som ønsker en viss estetisk originalitet, noe som ikke minst gjelder spillutstyret. Nå har det danske selskapet SteelSeries lansert en ny spillmus som rettet seg spesifikt mot kjennere av det populære skytespillet Counter Strike: Global Offensive.

Den nye musen heter Rival 300 CS:GO Fade Edition og har den spesielle egenskapen at den er bekledd med skalltypen «Fade». Skall, eller «skin» som det heter på engelsk, er en betegnelse på ulike typer overflate-design på objekter i spill.

Utviklet i samarbeid med Valve

Fade-skallet er ifølge SteelSeries et av de mest ettertraktede i Counter Strike: Global Offensive, og det betales gjerne flere tusen kroner for å sikre seg virtuelle objekter med skallet i spillet. Med den nye musen er det populære skallet altså ikke lenger bare virtuelt.

Musen byr også på CS:GO-påskrift på baksiden.
Musen byr også på CS:GO-påskrift på baksiden. Foto: SteelSeries

Musen er utviklet i samarbeid med Valve, som er spillprodusenten bak Counter-Strike-serien. Rent maskinvaremessig er musen imidlertid basert på den eksisterende Rival-modellen til SteelSeries. 

Koster 749 kroner

Modellen har en justérbar oppløsning på mellom 50 og maksimalt 6500 DPI, og en responstid på ett millisekund. Musen har også to separate lysområder som spilleren selv kan velge fargen på. Det er 16,8 millioner farger å velge mellom, og både farger og belysningstilstander kan knyttes til bestemte spillprofiler.

Rival-modellen byr også på gummi på de rette stedene for godt grep under spilløktene, og knappene skal også være ergonomisk utformet. Knappene har ifølge SteelSeries en levetid på 30 millioner klikk. Rival 300 CS:GO Fade Edition-musen har en veiledende utsalgspris på 749 kroner og kan forhåndsbestilles i nettbutikken til SteelSeries.

SteelSeries lanserte også nylig en håndkontroll til den nye Apple TV-boksen: Den ligner en del på Xbox-kontrollen »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen