Dette er Mini-utgaven av HTC One
(Bilde: Engadget/montasje)

Dette er Mini-utgaven av HTC One

Nå er det ikke lenger grunn til å tvile på dens eksistens.

Ryktene om en mindre utgave av HTC One har sirkulert en liten stund, og nå viser det seg at det er hold i ryktene. Engadget er blant nettstedene som i dag viser frem den "lille" 4,3-tommeren side om side med den originale 4,7-tommeren.

For snart to uker siden leverte NetCom en liste med hvilke mobiler som ville få støtte i deres 4G-nett til pressen, og her var mystisk nok HTC One Mini på listen. Eller, NetCom og HTC hevdet senere at dette var en glipp.

Ryktene stemmer

Dette bildet har lekket ut tidligere.
Dette bildet har lekket ut tidligere.Foto: Forte.delfi.ee

Ifølge ryktene ville HTC One Mini ha en 4,3-tommers skjerm med 720p-oppløsning, og skjermstørrelsen stemmer definitivt. Engadget tror også oppløsningen stemmer. Merkevaren Beats Audio er også tilstede på Mini-varianten.

Utseendemessig ligner den lille ganske mye på den store, men Mini har en gummikant på frontdekselet. Det som kanskje vil skuffe potensielle kjøpere er at HTC One Mini ikke har IR-støtten som gjør det mulig å styre TV-en, dekoderen og stereoanlegget med mobilen.

På innsiden kjører den Android 4.2.2 Jelly Bean med grensesnittet til HTC (Sense) på toppen. Kilden til Engadget opplyser at HTC One Mini har en tokjerneprosessor på 1,4 GHz, sannsynligvis en Snapdragon 400. Det er imidlertid alt de vet foreløpig hva gjelder spesifikasjoner.

Den offisielle lanseringen av HTC One Mini finner trolig sted en gang i i tredje kvartal.

Les også: Sjekk hvilken toppmodell du bør velge

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen