(Bilde: EvLeaks)

Dette er Logitechs spillkontroller til iPhone

Nytt pressebilde lekket på nettet.

Det har gått rykter om en spillkontroller til iPhone laget av Logitech i flere måneder nå, men ikke før nå har vi fått sett et skikkelig bilde av den. Gutta bak EvLeaks har imidlertid fått tak i det som ser ut som et pressebilde av den nye spillkontrolleren.

Det ser ut til å være den samme skapningen som vi først fikk øye på i juni, da et tåkete bilde av Logitechs nye kontroller dukket opp.

Standard knappeoppsett

Foto: EvLeaks

Nå som kvaliteten er flere hakk bedre er det lett å se hva vi kan forvente når iPhone-kontrolleren slippes. En vanlig D-Pad for styring, A, B, X og Y-knapper og muligens to skulderknapper. Kontrolleren ser ut til å være laget i gummi, med en ru overflate på baksiden for å gi bedre grep.

Det er også et lite hull på baksiden for iPhone-kameraet, som antageligvis også vil gjøre det lettere å dytte telefonen ut av krybben når du er ferdig å spille. 

Bare begynnelsen

Logitechs iPhone-spillkontroller er nok bare den første av mange den kommende tiden. Da Apple slapp iOS 7 åpnet de nemlig også opp utviklerverktøy for såkalte MFI-spillkontrollere. Det betyr altså at det vil være en enkel sak for spillutviklere om å enes om én enkel kontroller-standard, og implementere det inn i spillene sine. 

Det er fortsatt ikke sikkert når spillkontrolleren vil slippes, og prise er også ukjent. 

Apples nye operativsystem byr på mer enn bare spillkontroller-støtte: 
Sjekk hvilke iOS 7-funksjoner iPhonen din får »

(Kilde: Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen