Dette er LGs nye smartklokke
Teknofil
(Bilde: LG)

Dette er LGs nye smartklokke

Blir dette den første klokken med Android Wear?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Smartklokker har kommet for å bli, og mange av de største mobilprodusentene jobber med nye dingser du kan feste rundt håndleddet. Sist ut er det koreanske selskapet LG, som mener de har «definert smartklokken» med sitt nye produkt, G Watch. 

Først med Android Wear?

I selskapets nye promovideo ser vi blant annet at G Watch bruker Googles spesiallagde operativsystemet Android Wear, som Google selv hevder er langt bedre egnet for små skjermer enn tidligere Android-baserte operativsystem. Med tanke på hvor mye kritikk Samsungs første Android-baserte smartklokke Galaxy Gear fikk, skal det nok ikke mye til for å lage noe bedre. 

LG G Watch er vanntett, og i videoen ser vi at klokken kommer i både svart og hvit variant, og at baksiden av klokken vil brukes til lading via fem flate metallflater på siden. Med tanke på utformingen av ladekontaktene er det trolig snakk om en ladekrybbe, eller en veldig spesiell ladekabel. 

Kommer i sommer

Ellers vil klokken ha en skjerm på beskjedne 1,85 tommer og kommer med 4 GB lagringsplass. Ifølge nettstedet Pocket-Lint vil klokken komme i butikkene i løpet av juli.

Det er fortsatt ikke sikkert hva den vil koste i Norge, men i Storbritannia vil prisen angivelig ligge på 180 britiske pund, eller rundt 1800 kroner. 

Sjekk videoen under: 

 

Vi venter i spenning på denne smartklokken: 
Se de lekre bildene av den runde smartklokken Moto 360 »

(Kilde: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen