Dette er IKKE bilder av Galaxy S III
Teknofil

Dette er IKKE bilder av Galaxy S III

Samsung tester den nye supermobilen i forkledning.

Slik ser baksiden av
Slik ser baksiden av "forkledningen" ut.
Samsung har invitert til lansering i London 3. mai.
Samsung har invitert til lansering i London 3. mai.

Gizmodos brasilianske avdeling publiserte nylig bilder av det de mener er en fungerende Samsung Galaxy S III. Skal vi tro konkurrentene i theverge.com dreier det seg egentlig om Samsungs anonyme "testboks", der innmaten kan være hva som helst – inkludert den som blir å finne i Galaxy S III.

Det er enorm oppmerksomhet rundt den kommende toppmodellen fra Samsung, og ryktemøllen likner mest av alt på det vi pleier å se i ukene og dagene før en Apple-lansering.

Les testen av Samsung Galaxy S II

Tester telefonen i det fri

Grunnen til at Samsung velger å bruke anonyme deksler omkring den kommende innmaten skal være at de ønsker å teste telefonen utenfor sine egne lokaler, uten at testene fører til bilder og spekulasjoner i media.

Kilden The Verge har snakket med hevder at designen på den ferdige telefonen ikke engang er i nærheten av det vi ser på bildene, og at ingen av bildene vi har sett så langt likner på telefonen som blir lansert 3. mai i London.

Stram sikkerhet

Skal vi tro på den anonyme kilden er også sikkerheten rundt den nye telefonen den strammeste i Samsungs historie.

De siste ukene har anonyme kilder fra alle verdenshjørner kappet om å presentere nye rykter, kommentarer og påstander omkring flaggskipet. Så langt har vi hørt både at telefonen vil bli helt grensesprengende – og at den bare blir en mindre oppdatering.

Om det endelige navnet ender opp med å bli Galaxy S III er også høyst usikkert.

Akkurat som ryktestormen minner om en Apple-lansering har også Samsungs mottiltak en del til felles det Apple har gjort før. I forkant av iPhone 4-lanseringen ble det kjent at telefonen var i bruk med deksler som gjorde at den liknet på den eldre modellen iPhone 3GS.

Lanseres med skytjeneste

Fra offisielt hold hører vi svært lite, men Samsung bekreftet overfor Amobil at telefonen vil lanseres sammen med en ny skytjeneste – uten å gå konkret inn på innholdet i skytjenesten.

Telefonen lanseres 3. mai klokken 18 på et arrangement i London. Vi er til stede og gir deg all informasjon så fort som vi har den.

(Kilde: theverge.com, gizmodo.com.br, gizmodo.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen