HTC One M9.
Teknofil
HTC One M9. (Bilde: HTC/Skjermdump fra Vidme)

Dette er HTC One M9

Promovideoer av den endelige telefonen har lekket.

For en uke siden kunne vi melde om en haug med konseptbilder av HTCs neste toppmodell, HTC One M9. Designeren selv mente han var svært nær det endelige designet, og det hadde han også rett i. One M9 er endelig avslørt, og det gjennom tre av HTCs offisielle promovideoer av telefonen og alle dens funksjoner.

20 megapikslers kamera

HTC er kjent for å lage designperler, og HTC One M9 er intet unntak. Metall og glass utgjør telefonens ytre, elegant utformet i en puteform på baksiden og med rundere sider enn tidligere. Her er det som tidligere antydet få store designendringer. En ting vi kan bite oss merke i, er imidlertid kameraet. 

 
HTC One M9 kommer i tre forskjellige farger.
HTC One M9 kommer i tre forskjellige farger. Foto: HTC/Skjermdump fra Vidme

Nå snakker vi nemlig om 20 megapiksler, kontra 4 «ultrapiksler» på HTC One (M8). Det sekundære avstandskameraet er også borte, men skal vi tro Espen Irwing Swang fra søsternettstedet vårt, Tek.no, er det nesten like greit.

BoomSound-høyttalerne fra tidligere generasjoner er også på plass, paret med Dolby Surround. I videoene som er lekket får vi også se en lekker finish i to nyanser, og en rekke nye funksjoner i både Blinkfeed og andre HTC Sense 5.0-programmer. Den offisielle lanseringen av One M9 er ikke før på søndag 1. mars, så frem til da får vi klare oss med videoene.

Her ser du en video som fokuserer litt mer på de nye funksjonene:

 

 

Det er andre som lager premiummobiler i metall også:
Dette vet vi om iPhone 6S »

(Kilde: GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen