AirSelfie – for deg som ikke får nok av selfie-produkter.
AirSelfie – for deg som ikke får nok av selfie-produkter. (Bilde: Kickstarter)

Dette er et flyvende selfie-kamera du kan putte i lommen

AirSelfie har gjort stor suksess på Kickstarter.

Etter hvert som selfie-fenomenet har begynt å gjøre seg gjeldende, på godt og vondt, har det også kommet stadig flere innretninger som skal gjøre selv-fotograferingen enklere. For de som ikke er overbegeistret for selfie-stangen finnes det nå enda et nytt alternativ.

AirSelfie er navnet på et nytt produkt lagt ut på finansieringsnettstedet Kickstarter, og er rett og slett en slags kameradrone beregnet på nettopp selfie-fotografering.

Styres med mobilen

Produktet beskrives av utviklerne selv som verdens minste bærbare, flyvende kamera og er laget for å kunne puttes i lommen. Det har omtrent samme størrelsesformat som en mobiltelefon og svever i luften der du slippet det.

AirSelfie er laget av aluminium og har temmelig lav vekt.
AirSelfie er laget av aluminium og har temmelig lav vekt. Foto: Kickstarter

AirSelfie styres med mobilen via en egen applikasjon som enkelt skal kunne brukes med kun én hånd. Appen opererer med tre ulike moduser, hvor du kan bruke virtuelle knapper på mobilen til å styre det flyvende kameraet. Den enkleste modusen gir deg kun to knapper som du kan bruke til å regulere hvor langt unna du vil plassere dronen.

Stor Kickstarter-suksess

Kameraet er på 5 megapiksler og sender bildene rett til mobilen via Wi-Fi. Vekten til produktet ligger på relativt beskjedne 52 gram og rekkevidden er på 20 meter. Det finnes et innebygget mikroSD-kort på 4 GB, og kameraet har en flytid på tre minutter og kan lades opp igjen med det medfølgende dekselet.

AirSelfie ble en stor suksess på Kickstarter og har i skrivende stund dratt inn 198 000 dollar av et mål på 47 000 dollar med 28 dager igjen. For å sikre deg et eksemplar må du love bort minst 224 euro. Mer informasjon finner du på Kickstarter, og se også video under.

Her er en annen uvanlig drone: Denne kan hjelpe deg med å fiske »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen