Eller rettere sagt: Dette er fire stykk mus.
Teknofil
Eller rettere sagt: Dette er fire stykk mus.

Dette er en mus

SPHEREglow er en luksusmus med unikt utseende.

Generelt sett har mus både et tradisjonelt og praktisk anlagt utseende, slik at ergonomien er i boks og du kan fokusere på arbeidsoppgavene på PC-en uten å måtte ødelegge hånda di over tid.

Denne dominerende tilnærmingen hindrer likevel ikke en rekke produsenter i å tenke nyskapende og utradisjonelt, noe denne uvanlige musen fra OreObject er et eksempel på.

Dette selskapet har tidligere gitt ut merkverdige produkter som SPHEREtouch og SPHERE 2, og nå presenterer de det siste tilskuddet til denne slekta: SPHEREglow.

Toner ned prislappen

SPHEREglow er en nedtonet utgave av SPHERE 2. Sistnevnte kom i en forgyllet versjon med en prislapp på godt over tusenlappen, mens Glow dropper prisen og beholder det karakteristiske utseendet.

Glow er dekket av aluminium, har et roterende scrollehjul, fire navigasjonsknapper, en avtakbar micro-USB-kabel og muligheten til å bytte mellom tre ulike sensitivitetsnivåer. OreObject lover at musen vil ha «utmerket ergonomi», men om det stemmer er vanskelig å si.

Spesifikasjoner og pris

  • Oppløsning: 800, 1200 og 1600 dpi
  • Høyde: 5,398 cm
  • Bredde: 6,5 cm
  • Vekt: 93,6 g
  • Kompatibel med PC og Mac

SPHEREglow er å få tak i med fargene svart, grå, rød og blå hos OreObject for 95 dollar. Med mva. blir den norske prisen på over 700 kroner. Frakt kommer i tillegg, så vi anbefaler at du leser vår guide om hvordan du skaffer rimelige varer fra USA.

(Kilde: OreObject)

Se flere bilder i galleriet nedenfor:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen