Dette er en ladekabel til seng- og sofabruk
Teknofil
(Bilde: skjermbilde/Native Union)

Dette er en ladekabel til seng- og sofabruk

Night Cable er tre meter lang og har et «anker».

En ladekabel til mobil er normalt 1-1,5 meter lang, og det kan bli i korteste laget noen ganger. Skal du bruke mobilen eller nettbrettet på senga med laderen i, må du sannsynligvis klamre deg fast til sengekanten. Har du stikkontakten bak sofaen i stua, må du kanskje ty til en skjøteledning for å få ladet mobilen din der.

Nå melder Cnet at det har kommet en ny type USB-kabel på markedet. Denne kalles Night Cable og er tre meter lang. På kabelen sitter det en justerbar knute som sørger for at kabelen holder seg på plass. Knuten skal forhindre at kabelen fyker avgårde når du trekker den ut, som et slags anker. For å bruke Night Cable til å lade mobilen, kobler du den til en USB-strømforsyningsenhet.

Vi mener å ha sett tredjepartskabler som er like lange som denne tidligere. Forskjellen er altså knuten, samt at selve kabelen har et beskyttelseslag på utsiden som kommer i spenstige farger.

To utgaver: micro-USB og Lightning

Den smarte kabelen finnes både til micro-USB (Android og Windows Phone-mobiler og -nettbrett) og Lightning (iPhone/iPad). Førstnevnte utgave kommer bare i sebra-design (hvit og svart), mens Apple-brukere i tillegg kan velge rød eller blå.

Prislappen er 39 dollar (257 kroner), noe som gjør at du foreløpig på betale moms på den (i tillegg til frakt) for å bestille den til Norge. Les mer på produsentens nettside.

Fremtidens lademetode er like rundt hjørnet
Trådløs lading vil snart kunne skje over lengre avstander »

(Kilde: Cnet)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen