LGs nye TM2792 er en kombinert PC og TV-skjerm. (Bilde: LG)

Dette er en kombinert TV og PC-skjerm

LG viser fram godbit før IFA-messen i Berlin.

Høstens store messe for forbrukerelektronikk, Internationale Funkausstellung Berlin (eller bare IFA), er snart på trappene. I den anledning har sørkoreanske LG begynt å slippe flere spennende nyheter, deriblant at deres 84 tommer store 4K-TV kommer til Europa.

Nå skviser LG ut enda en nyhet forut for messen, og presenterer en ny kombinasjon mellom TV og PC-skjerm. Navnet på denne krysningen er TM2792, og den kan friste med LGs Cinema-design og et IPS-panel.

TV-en

TM2792 er som alt annet i disse dager en smart-TV, slik at fjernsynsfolk kan strømme film, musikk og spill via Internett. LGs Nintendo Wii-aktige fjernkontroll Magic Motion følger også med for at du skal holde styr på smart-TV-funksjonaliteten.

I tillegg kan du koble til smarttelefonen eller nettbrettet via MHL eller trådløst via WiDi. DLNA-støtte er det også snakk om, slik at du skal kunne spille av video og musikk, eller vise fram bilder fra PC-en eller en NAS i hjemmet.

Skjermen trekker inspirasjon fra LGs Cinema-design, med slanke rammer og en tynn profil. Den kan vise bilder i stereoskopisk 3D med LGs passive Cinema 3D-teknologi, og her tar du i bruk rimelige 3D-briller som på kino.

PC-skjermen

PC-skjermtrekkene kommer først og fremst til syne med størrelsen. 27 tommer er det som i første omgang skal slippes på markedet, med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler og LED-baklys. Responstiden skal være på 5 ms.

Blant kontaktene finner vi to HDMI, scart, D-SUB (VGA) og tre USB-porter. To integrerte høyttalere på 7 watt følger også med.

TM2792 kommer på markedet i Europa i september, men prisen er ennå ikke kjent. Skjermen vises fram på IFA 2012.

Årets IFA-messe i Berlin foregår mellom 31. august og 5. september.

(Kilde: LG)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen