(Bilde: InTouch)

Dette er en av de største alt-i-ett-PC-ene

InFocus slipper ny diger modell.

Det amerikanske selskapet InFocus er mest kjent for å produsere projektorer og store berøringsskjermer, men nå har de også kastet seg inn i PC-verdenen. Selskapet lanserer nemlig nå en alt-i-ett-PC som byr på et par spesielle egenskaper.

Størst i verden?

InTouch har døpt PC-en BigTouch, og som navnet antyder dreier det seg om en maskin med generøse ytre mål. Med en skjerm på hele 55 tommer er dette sannsynligvis en av de største alt-i-ett-PC-ene som hittil er sluppet.

Med slike dimensjoner er maskinen altså upraktisk til bruk på en vanlig PC-pult. I stedet er PC-en myntet på bedrifter og institusjoner som har behov for store skjermer til presentasjoner og lignende. Maskinen kan for eksempel brukes i klasserom eller til konferanser.

Til tross for størrelsen er ikke spesifikasjonene noe å sperre øynene opp for. BigTouch kjører Windows 8 på en Intel Core i5-prosessor med Sandy Bridge-arkitektur, og har en SSD på 120 GB. Enheten kommer også kun med 4 GB DDR3-minne. PC-en skilter imidlertid med hele seks USB-innganger, i tillegg til to HDMI-innganger. Trådløs mus og tastatur skal for øvrig følge med.

Enkel å oppgradere

Ellers har PC-en en fempunkts berøringsskjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Med tanke på skjermstørrelsen vil bildekvaliteten altså ikke være spesielt god på nært hold.

Et spesielt aspekt med InTouch' modell er at den er bygget spesifikt for å være lett å oppgradere. Den har nemlig et såkalt modulært design, som gjør at man enkelt og kjapt kan skifte ut enkeltkomponenter i maskinvareenheten. I motsetning til mange andre alt-i-ett-PC-er kan maskinvareenheten enkelt kobles fra skjermen.

I USA vil BigTouch få en pris på 5000 dollar. Maskinen skal også lanseres i resten av verden, men norsk dato og pris er ikke angitt.

Det lanseres stadig nye alt-i-ett-PC-er:
Nå kommer Samsungs alt-i-ett-PC »

(Kilder: InFocus, Engadget, PCAdvisor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen