Dette var bildet som ble lekket i går, men som har blitt avkreftet i dag. (Bilde: Evleaks)

Dette er ikke HTC One Max

Bildet er falsk, røper HTC-sjef på Twitter.

Det er ikke ofte de store selskapene faktisk kommer ut og bekrefter eller avkrefter rykter, men det er nettopp det HTC gjorde i går. Etter at Evleaks la ut et bilde på Google+, som han hevdet var et uferdig pressebilde av HTC One Max, besøkte HTCs globale kommunikasjonsansvarlig Jeff Gordon et kommentarfelt på teknologibloggen Engadget.

Der skrev at kort og greit beskjeden "Fake. @evleaks tar helt feil.". Det imidlertid ikke bare-bare å besøke et kommentarfelt på nettet, og det tok ikke lang tid før han ble kalt en løgner og et troll av en av de andre kommentatorene. 

Klaget sin nød på Twitter

For å ytterligere bekrefte at det faktisk var han som hadde lagt igjen beskjeden på Engadget, oppdaterte Gordon senere Twitter-kontoen sin med følgende beskjed:

"Jeg: Prøver å komme med en hjelpsom kommentar på @engadget om selskapet jeg jobber for. Engadget-kommentator: Kom deg vekk herfra, troll."

Dermed er det naturlig å tro at bildet er falsk, selv om han aldri bekreftet eller avkreftet at selskapet jobber med en større versjon av flaggskipet HTC One. Mobilen er forventet å bli sluppet på IFA-messen neste måned, med saftige spesifikasjoner. 

Det var ikke lenge siden HTC slapp en liten versjon av flaggskipet sitt: 
Dette er HTC One Mini »

(Kilde: GSM Insider)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen