Denne er den første av sitt slag

Dette er det første av sitt slag

Denne er den første av sitt slag

Finn ut hvorfor.

Jabra har nylig annonsert et nytt Bluetooth-headset under navnet Jabra Supreme. Dette hodesettet skal være det første av sitt slag – det er nemlig et monauralt headset med aktiv støykansellering.

Støykansellering er en egenskap som vanligvis er å finne i stereofoniske high-end-hodesett. Teknologien skal fremheve lytteropplevelsen slik at bæreren kan høre musikk uten å bli plaget av støy fra omgivelsene, eller for at man skal høre personer tydeligere over telefon.

Slutt på irriterende vindstøy

Supreme inneholder blant annet såkalt Wind-Noise Reduction-teknologi, som reduserer uønsket vindstøy fra samtalen. De som har snakket med folk som går ute en stormfull dag kjenner seg igjen i dette plagsomme scenariet.

Av andre egenskaper finner vi Noise Blackout 3.0 – som gjør stemmen din klarere – en flip-boom-arm – som skrur hodesettet av og på – samt justerbar ørepute og øreklype.

Levetid på batteriet er hittil ukjent, men det burde være nok til en hel dag ettersom målgruppen er folk som befinner seg mye ute eller i støyende omgivelser.

Pris og tilgjengelighet

Jabra Supreme vil bli tilgjengelig fra og med oktober, med en prisantydning på om lag 99 dollar – eller rundt 560 norske kroner.

Les mer på Jabras offisielle nettside.

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen