Denne er den første av sitt slag

Dette er det første av sitt slag

Denne er den første av sitt slag

Finn ut hvorfor.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Jabra har nylig annonsert et nytt Bluetooth-headset under navnet Jabra Supreme. Dette hodesettet skal være det første av sitt slag – det er nemlig et monauralt headset med aktiv støykansellering.

Støykansellering er en egenskap som vanligvis er å finne i stereofoniske high-end-hodesett. Teknologien skal fremheve lytteropplevelsen slik at bæreren kan høre musikk uten å bli plaget av støy fra omgivelsene, eller for at man skal høre personer tydeligere over telefon.

Slutt på irriterende vindstøy

Supreme inneholder blant annet såkalt Wind-Noise Reduction-teknologi, som reduserer uønsket vindstøy fra samtalen. De som har snakket med folk som går ute en stormfull dag kjenner seg igjen i dette plagsomme scenariet.

Av andre egenskaper finner vi Noise Blackout 3.0 – som gjør stemmen din klarere – en flip-boom-arm – som skrur hodesettet av og på – samt justerbar ørepute og øreklype.

Levetid på batteriet er hittil ukjent, men det burde være nok til en hel dag ettersom målgruppen er folk som befinner seg mye ute eller i støyende omgivelser.

Pris og tilgjengelighet

Jabra Supreme vil bli tilgjengelig fra og med oktober, med en prisantydning på om lag 99 dollar – eller rundt 560 norske kroner.

Les mer på Jabras offisielle nettside.

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen