Bruker 3000 kroner om dagen på «kjøp i app»
Teknofil
(Bilde: Glu Mobile)

Bruker 3000 kroner om dagen på «kjøp i app»

Kim Kardashian-mobilspillet kan bli den neste megahitten i App Store..

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Man kan definitivt gjøre seg rik på et vellykket mobilspill – bare spør Flappy Bird-gründeren, som nærmest tjente for mye penger på spillet. Men mens det nevnte spillet ble fjernet for noen måneder siden, så er andre på vei oppover på listene.

Android og iOS-spillet Kim Kardashian: Hollywood har virkelig klatret på topplistene, og er i skrivende stund den andre mest populære gratisapplikasjonen på Apple App Store, kun slått av mobilspillet Timberman.

Det får analytikerne til å spå mye rikdom for utviklerne fremover – det anslås at spillet kan dra inn svimlende 1,2 milliarder kroner hvert eneste år.

Vært en hit siden lanseringen

I Kim Kardashian: Hollywood, som ble lansert 25. juni i år, kan spillerne lage sin egen kjendis og oppleve hvordan det er å leve i et slikt miljø og henge med kjendisvennene til Kim. Kardashian er en kjent amerikansk TV-personlighet, som også får mye oppmerksomhet for å være gift med artisten Kanye West.

Det er Bloomberg som spår at Glu Mobile vil få råd til salt på maten, og vel så det. Pengene kommer via annonser og såkalte in-game kjøp. Allerede er det kjent at enkelte spillere har brukt så mye som 3000 kroner på kjøp i spillet bare på noen få dager.

Ellevilt Kim Jong-Un-spill kommer i november:
Vi gleder oss allerede til å prøve Glorious Leader »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen