(Bilde: Dell, iStochphoto)

Dette er Dells nye UltraSharp-skjermer

Den populære serien fornyes.

Dells UltraSharp-serie har mange trofaste følgere, og nå trekker Dell en rekke nye modeller ut av hatten. Modellene fordeler seg over den vanlige UltraSharp-serien, i størrelser fra 24 til 30 tommer. I tillegg kommer en ekstra bred skjerm, samt noen funksjonelle skjermholdere.

24-tommeren.
24-tommeren.Foto: Dell
30-tommeren.
30-tommeren.Foto: Dell
29-tommeren.
29-tommeren.Foto: Dell

Mest for fotonerdene

UltraSharp U3014, U2713H og U2413 blir alle omtalt som flaggskipmodeller av Dell. Her er fokus best mulig bildekvalitet til brukerne, samtidig som hensynet til brukervennlighet er ivaretatt. I god Dell-ånd er det også flust med tilkoblinger på skjermene.

Skjermene kommer med selskapets «PremierColor»-stempel, som skal innebærer ekstra god bildekvalitet rett ut fra boksen. Dell har også ordnet med en kalibrering av samtlige skjermer, og det følger med en attest som viser detaljene med hver skjerm. 99 prosent av AdobeRGB er støttet, og 100 prosent av sRGB.

Ekstra bred modell

Dell kan også melde at de slipper en ekstra bred skjerm. Den heter U2913WM, har et panel på 29-tommer i formatet 21:9. Dette er et format som filmnerdene ofte trykker til sitt bryst.

I tillegg til skjermene har Dell også kommet med to stativer. Dell Single Monitor Arm (MSA14) støtter én skjerm, mens Dell Dual Monitor Stand (

MDS14.
MDS14.Foto: Dell
MDS14) støtter to skjermer.

MSA14 er spesielt egnet om du vil ha skjermen i en eller annen spesiell vinkel eller posisjon som den vanlige foten ikke støtter. Ved bruk av Dells egne skjermer kan du nyte godt av et hurtigfeste, som ikke krever noen skruer.

MDS14 er for deg med to skjermer, som vil rydde opp litt på pulten. Den fungerer mer eller mindre som en vanlig fot, men har hurtigfester for to Dell-skjermer.

Starter på 4000 kroner

Enn så lenge er det lite med informasjon om priser og tilgjengelighet. En rask sjekk i prisguiden viser likevel at 24-tommeren kan plukkes opp for drøye 4000 kroner. 27-tommeren prises fra drøye 6000 kroner, mens 30-tommeren har ingen priser. Den brede 29-tommeren ligger på rundt 4500 kroner.

(Kilde: Dell)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen