Neida, det er ikke barnemishandling, det kalles Yoga. (Bilde: Boootube)

Dette er de verste videoene på YouTube

Lyst til å se de mest hatede videoene der ute?

Nettet er fullt av morsomme, spennende og interessante videoer, og sjansen er stor for at du finner dem på YouTube. Googles videotjeneste har blitt stedet hvor omtrent alle videoer dukker opp til slutt, og når det lastes opp over 100 timer med videoklipp hvert eneste minutt, er det nødt til å dukke opp mye dårlig der også. 

Nå har nettstedet Boootube tatt på seg ansvaret for å filtrere ut alle de verste videoene fra Youtube, og servere de på ett og samme sted. 

Nettstedet ser på antallet negative stemmer en video har, og serverer de fra topp til bunn, altså fra det aller mest hatede til det litt mindre forhatte. Toppen av bunnen, kan du si.

Utvalgte favoritter

På toppen av siden har folkene bak Boootube også plukket ut sine "favoritter", som virker ganske representative for resten av videoene du vil finne på nettsiden.

Her får du servert alt fra en kvinne som slenger babyer rundt hodet og hevder det kalles Yoga til den hatede traileren til Star Wars-dansespillet hvor vi ser Han Solo vri seg på dansegulvet i tre smertefulle minutter. Ellers er er det flere temaer som ser ut til å gå igjen: Mye rasisme, mye politikk og mange sinte mennesker. 

Ta turen til Boootube og ta en titt, men vær advart: Dette er det verste YouTube har å by på. 

Vil du heller se noen morsomme videoer?
Dette er de 10 morsomste videoene på Youtube »

(Kilde: The Verge)

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen