Dette er de beste Green Friday-tilbudene 2019

Green Friday 2019

Dette er de beste Green Friday-tilbudene 2019

Det er faktisk en håndfull skikkelig gode tilbud i dag.

I dag er det «Green Friday», handelsstandens relativt nye motpart til høstens enorme shoppingdag Black Friday

Den nye shoppingdagen er ikke i nærheten så etablert og altomfattende som Black Friday har blitt de siste årene, men det er likevel flere titalls nettbutikker som har lovet gode tilbud i dag. Det inkluderer blant annet butikker som Komplett, CDON, Multicom og XXL, mens elkjedene Power og Elkjøp glimrer med sitt fravær. Som du kan se nedenfor glimter imidlertid i hvert fall Elkjøp til med ett skikkelig godt tilbud i dag, til tross for at de ikke deltar i «Green»-hypen. 

Akkurat som med Black Friday følger vi i Tek.no med på hvilke tilbud som dukker opp i dag, matcher det opp mot både prishistorikk og våre tester, for å fortelle deg hvilke tilbud du bør slå til på. 

Foreløpig fremstår Green Friday som en særdeles blek versjon av Black Friday, med ganske få virkelig gode tilbud. Vi har imidlertid funnet en håndfull produkter vi trygt kan anbefale:

 

iPhone Xs Max: Den største og beste iPhonen

 

Pris ved lansering: 12 690 kroner
Normalpris: 11 890 kroner
Pris nå: 9990 kroner

Det er forholdsvis uvanlig med store tilbud på Apple-produkter, men hvis du er på jakt etter Apples heftigste mobiltelefon kan du spare rundt 2000 kroner på iPhone Xs Max i dag.

Da får du ikke bare iPhonen med heftigst ytelse, men du får også den med størst skjerm og størst batteri. Hvis du ellers er glad i Apples telefoner men synes batteriene holder for kort kan det være en utmerket sjanse til å plukke med seg en som varer hele dagen. Du får fantastisk brukeropplevelse, knallbra skjerm og sikker ansiktslås i form av FaceID. Du får også trådløs lading og et helt ålreit kamera.

Samsung Galaxy Note 9: Prisstup for Galaxy-giganten

 

Pris ved lansering: 9990 kroner
Normalpris: 7200 – 7400 kroner
Pris nå: 6490 kroner

Til under 6500 kroner er siste variant i Galaxy Note-serien ikke langt unna budsjettmobilene i denne helgens tilbud. Telefonen kostet fra 10 000 kroner da den kom, og leveres fortsatt med et stort batteri som varer og varer og en penn som er velegnet både til tegning og notering. I tillegg har pennen innebygget Bluetooth sånn at du kan fjernstyre musikken eller Powerpointene dine når du kobler telefonen til anlegget.

For noen vil Galaxy Note 9 være en møteromsassistent av rang og gi muligheten til å legge igjen PC-en på kontoret. For andre er den en heftig underholdningsmobil. Frem til årets Galaxy S10-modeller var dette det aller heftigste Samsung hadde å by på – og til flere tusenlapper mindre enn bare for et halvt år siden er Note 9 svært mye mobil for pengene.

Huaweis Mate 20 Pro: Den beste Huaweien

 

Pris ved lansering: 9600 kroner
Normalpris: 7490 kroner
Pris nå: 6990 kroner

Hele tre butikker har funnet ut at de skal skru ned prisen på denne til rekordlave nivåer i dag. Etter at P20 Pro kom i fjor vår, ga Mate 20 Pro et tydelig signal om at den kinesiske mobilprodusenten mente alvor. Sjelden har vi sett en oppfølger til det som allerede var en fantastisk telefon overbevise så mye som Mate 20 Pro gjorde i fjor høst.

Her får du ett av bransjens aller beste kamera – det er stort sett bare tydelig slått av Huaweis eget P30 Pro-kamera. Sammen med det får du flott mobildesign og et digert batteri med trådløs lading og trådløs strømdeling. Telefonen er vanntett, har sikker ansiktslås og ålreit stereolyd. Den er også lynende rask i bruk. Det er fortsatt veldig vanskelig å finne noe å «ta Mate 20 Pro på», men det hører med at den mangler innebygget hodetelefonkontakt og at den har en forholdsvis stor busslomme øverst i skjermen.

Xiaomi Mi Robot Vacuum: Billig og god

 

Pris ved lansering: 3990 kroner
Normalpris: ca 3300 kroner 
Pris nå: 3090 kroner

Xiaomi tok virkelig markedet for robotstøvsugere med storm da de introduserte denne modellen i 2017. Den nådde ikke helt opp til de beste modellene, men så kostet den også en brøkdel av prisen. Mens den beste modellen på det tidspunktet, iRobot Roomba 980, kostet over 10 000 kroner, koster Xiaomi Mi Robot Vacuum bare 4000 kroner, og gjorde en nesten like god jobb. 

Nå har prisen sunket til rekordlave 3090 kroner. Til den prisen får du ikke en bedre robotstøvsuger. Men når det er sagt, du kan også vurdere å spytte inn en tusenlapp ekstra og gå for oppfølgeren, kjent som RoboRock S5, som har en rekke små forbedringer. 

AVA P60 Master: En knallgod høytrykksspyler

 

Pris ved lansering: 3990 kroner
Normalpris: 3595 kroner 
Pris nå: 2999 kroner

AVA P60 Master er lillebroren til P80 Master, og er satt ned betydelig i pris i dag. De to modellene har mange av de samme egenskapene, men en av forskjellene er mye vannmengde de to maskinene gir. 

P60 gir litt mindre vann, men er fortsatt en av de aller beste spylerne om du ser på prisen. Denne modellen vant også vår store samletest av spylere under 4 000 kroner. 

Her får du de samme gode munnstykkene og såpekanonen som hos P80, og da er du godt rustet til det aller meste som skal vaskes. Merk deg at denne versjonen ikke har en terrassevasker, som «Pluss»-utgaven har. Vanligvis er det lite som skiller disse i pris, men akkurat i dag er det bare den enkleste av de to utgavene som er på tilbud.

JBL Charge 3: Et godt kjøp, nå som prisen har gått ned

 

Pris ved lansering: 1795 kroner
Normalpris: 1245 kroner 
Pris nå: 830 kroner

JBL Charge 3 er en ganske så voksen Bluetooth-høyttaler med to store basselementer som peker ut på siden. Den er vanntett og byr på høy og solid lyd, selv om det ikke akkurat er den beste på markedet. Dette skrev vi den første gangen vi testet den, da prisen var mer enn det dobbelte: 

«For all del: det meste låter godt på Charge 3. Men det er tross alt den både dyreste og største høyttaleren i testen.»

Til 830 kroner som den selges for i dag kan det være en fin bluetooth-høyttaler for mange. 

BeoPlay H4: Billige og gode, og nå enda billigere

 

Pris ved lansering: 2995 kroner
Normalpris: 2000 kroner 
Pris nå: 1375 kroner

H4 er lillebroren til Bang & Olufsens meget gode H7-hodetelefoner. De har litt mindre påkostede materialer, blant annet en hel del mer plast, men er ellers veldig lik nevnte H7. De låter for eksempel helt likt, noe som betyr at de er helt i toppen hva gjelder lydkvalitet i trådløse hodetelefoner.

Først og fremst er Bang & Olufsen nærmest i en egen klasse når det kommer til luftighet og stereoperspektiv. Noen vil muligens etterlyse en litt krispere diskant, men dette er godlyd som oppfordrer til å skru opp volumet.

Vanligvis koster H4 godt over 2 000 kroner (mange steder nesten 3 000), men i dag får du dem for rekordbillige 1375 kroner. Det er mye hodetelefoner for pengene, og de fås dessuten i en rekke ulike farger. 

Bose QuietComfort 25: Gamle, men fortsatt gode

 

Pris ved lansering: 2495 kroner
Normalpris: 1500-2000 kroner 
Pris nå: 1190 kroner

Bose var lenge kjent som den ubestridte kongen av støydempende hodetelefoner, og med QuietComfort 25 sementerte de posisjonen sin på markedet. Men det var imidlertid hele 5 år siden, og siden den gang har de sluppet de trådløse hodetelefonene QuietComfort 35, og fått enorm konkurranse fra produsenter som Sony og Bang & Olufsen. 

De kablede QC25 står imidlertid fortsatt igjen som et virkelig solid par hodetelefoner, som byr på skikkelig solid støydemping – enten du sitter om bord på et fly eller i et bråkete kontorlandskap. Lyden er helt grei, men som vi har sett i de senere årene er det flere som kan gjøre dette bedre – slik som nevnte Sony og B&O. 

Til 1200 kroner er imidlertid QuietComfort 25 er fint kjøp, spesielt hvis du foretrekker kablede hodetelefoner over de trådløse variantene. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen