(Bilde: LG og Google / evleaks)

– Dette er datoen til Nexus 5

Nye bilder og ny informasjon om Google-telefonen.

Ryktene om Nexus 5 begynte å dukke opp i starten av september, da Google viste fram den kommende smarttelefonen i en video om avdukingen av den nye Android KitKat-figuren til Google.

Siden den gang har Internett flommet over av rykter, avsløringer, lekkasjer og spekulasjoner, og nå kommer enda en interessant lekkasje. Den notoriske serielekkeren evleaks på Twitter har frigitt pressebilder av den nye telefonen, som ser ut til å komme i svart og hvitt. Bildene er imidlertid ikke det mest spennende denne gangen, men teksten i Twitter-meldingen: «11/1». 1. november kan altså være datoen for den offisielle annonseringen av Googles og LGs samarbeidstelefon.

Googles telefon

Nexus 5 er produsert av LG, men er «Googles telefon». Nexus-serien har nemlig Android-operativsystemet slik Google ønsker det, og ikke med de ulike produsentenes skreddersydde brukergrensesnitt og lignende på topp.

Den kommende telefonen er ryktet å ha en skjerm på 4,95 tommer, en oppløsning på Full HD 1080p, en 2,3 GHz Snapdragon 800-prosessor og 4G LTE-støtte. To ulike versjoner med 16 og 32 GB internminne skal bli tilgjengelig.

Alle vinkler avslørt:
Hele Google Nexus 5 vises fram i video »

(Kilder: Twitter via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen