(Bilde: Corsair)

Dette er Corsairs nye mekaniske spilltastatur

Oppfølgeren til K60 får LED-baklys.

De såkalte mekaniske tastaturene er blitt en favoritt blant spillere, hovedsakelig på grunn av høy følsomhet og den solide presisjonen som ligger i de individuelle tastebryterne.

Nå har utstyrsprodusenten Corsair kunngjort sitt neste mekaniske spilltastatur. Produktet heter Vengeance K70 og ble presentert under spillfestivalen PAX, som blir avholdt i byen Boston i USA denne helgen.

Ligner på forgjenger

Vengenance K70 har mange likhetstrekk med forgjengeren K60, som vi testet her på verket i februar i fjor. Nok en gang er tastaturet bygget i børstet aluminium, og igjen er det de mekaniske Cherry MX Red-bryterne som benyttes.

Disse bryterne krever et nedtrykk på kun 45 gram, noe som gjør tastene svært følsomme. K70 har i tillegg såkalt «key rollover» på 20 taster. Det vil si at inntil 20 tastetrykk kan registreres samtidig, uten at man trenger å slippe noen av tastene. Responstiden er som før på 1 ms.

Det nye tastaturet er utstyrt med uthevede og ergonomiske WASD-taster og seks talltaster, som forhåpentligvis skal hindre at fingrene glipper under hektiske Battlefield-jakter. Myk håndleddsstøtte langs hele tastaturet er også på plass.

Individuelle LED-lys

Vengeance K70 leveres videre i to fargevarianter; sølv og sort. Modellen kommer dessuten med justerbart, rødt LED-baklys. I tillegg har hver enkelt tast egne, separate baklys som kan slås av og på. Det betyr at man for eksempel kan aktivere lyset kun på de tastene man bruker når man spiller, og man har også mulighet til å lagre flere ulike konfigurasjoner.

Tastaturet har ellers en ekstra USB-inngang, hvor det antakelig vil være naturlig å koble til en mus eller annet tilbehør.

K70 blir tilgjengelig i april. I Norge er det foreløpig priset til 800 kroner. Flere bilder av produktet kan du se under.

Lurer du på hvilket mekaniske spilltastatur du skal velge?
Her er våre anbefalinger »

(Kilder: Corsair, via Techpowerup)

(Bilde: Corsair)
(Bilde: Corsair)
(Bilde: Corsair)
(Bilde: Corsair)
(Bilde: Corsair)
(Bilde: Corsair)
(Bilde: Corsair)
(Bilde: Corsair)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen