Uansett om du er ute etter et nytt kamera, ny PC eller det beste spillet - vi vet hva du bør kjøpe.

Dette er årets beste teknologikjøp

Vi har plukket våre favoritter fra året som gikk.

2012 er over for lengst, men de mange nye produktene fra fjoråret er ikke glemt. Nettverket vårt har kåret årets beste produkter innen data, spill, mobil og foto i tur og orden, og her er oversikten over det beste av det beste.

Dette er produkter som har skilt seg ut fra den gemene hop med alt fra byggekvalitet og design til underholdningsverdi, og de har gjort et varig inntrykk på oss. Vi kan derfor trygt anbefale de ulike varene.

Sjekk ut vinnerne fra alle kategoriene:

Vi starter med dataverdenen:

Årets dataprodukter

Årets råeste bærbare PC: Apple MacBook Pro med Retina-skjerm

Apple MacBook Pro med Retina-skjerm.
Apple MacBook Pro med Retina-skjerm.

Bærbare datamaskiner flest har vært belemret med relativt laber oppløsning i årevis – men det gjør Apple MacBook Pro med Retina-skjerm noe med.

Ved å få ut to Retina-modeller i løpet av 2012 har Apple satt en helt ny standard for oppløsning på bærbare datamaskiner, og det er bare å glede seg til resten av bransjen kommer diltende etter.

Årets ultrabooker

Samsung NP900X3C

Samsung 9-serie.
Samsung 9-serie.

En annen produsent som har utmerket seg i 2012 er Sørkoreanske Samsung, som kniver mot Apple i alt fra mobiltelefoner via nettbrett til bærbare PC-er.

Med produkter som sin nye 9-serie har Samsung vist at de kan gjøre det vel så bra – om ikke bedre på flere områder – enn eplegjengen.

Asus Zenbook Prime UX31A

Asus Zenbook Prime UX31A.
Asus Zenbook Prime UX31A.

Vi kommer naturligvis heller ikke unna allsidige Asus. Her vil vi nevne den lekre Asus Zenbook Prime UX31A, som med Full HD-skjerm og IPS-panel har fristet mang en svak nerdesjel.

Asus har også smekket sammen en VD-versjon med dedikert grafikk. Dette betyr at du ikke trenger gi spillingen på båten selv om du vil ha en liten og lett bærbar.Årets nykommer: Asus og Windows 8

Asus Taichi.
Asus Taichi.

Asus har imponert ved å være villige til å eksperimentere litt med nye konsepter. Med høstens Windows 8-lansering har bærbare med touch endelig fått livets rett, og her har naturligvis de fleste produsentene kastet seg på.

Asus har likevel tatt det hele enda lenger – toskjermede Taichi og Asus Transformer Book må begge nevnes, selv om de ikke riktig har kommet seg ut i butikkene enda.

Årets SSD: OCZ Vector

OCZ Vector.
OCZ Vector.

Denne SSD-en har meget god ytelse, og kommer med et kit som gjør det enkelt for folk flest å bytte ut den gamle harddisken til fordel for en langt kjappere SSD.

Vector har vært med på å markere starten på en helt ny SSD-generasjon. Den setter skikkelig fart på maskinen din, og har de siste ukene hatt et prisfall som gjør den til et godt kjøp.


Årets spillmus: Razer Taipan

Razer Taipan.
Razer Taipan.

Denne ukompliserte spillmusa passer like godt for høyre- og venstrehendte, og er utstyrt med ni knapper og saftig optisk sensor som kan by på hele 8200 DPI.

Taipan har en flott design og vil passe godt i de fleste hender. Med sin gode ergonomi og kvalitetsfølelse er dette en mus du ikke vil angre på å anskaffe deg – selv om prisen muligens er litt i det stiveste laget.


Årets spilltastatur: Qpad MK-85

Qpad MK-85.
Qpad MK-85.

Vi må kunne si at 2012 har vært året da mekaniske tastaturer fikk sin velfortjente renessanse. Og det er da naturligvis også et slik tastatur som troner øverst når årets modeller skal veies mot hverandre.

MK-85 fra Qpad har en retro-design som kanskje ikke er for alle, men om materialbruken er det i hvert fall ikke noe å klage på. Et halvmatt belegg på samtlige deler gjør tastaturene til en fryd til å bruke, og MK-85 har absolutt alt du kan trenge: USB- og hodesettporter, Full N-key Rollover, bakbelysning, makroinnstillinger og brytere fra Cherry. Når Qpad i tillegg lar deg velge akkurat hvilke Cherry-brytere du vil utstyre tastaturet med, lar det seg vanskelig toppe.

Bli med til neste side for å se de beste spillene fra 2012 »

Lik oss på Facebook du også.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen