Dette er årets beste aprilspøker
(Bilde: Montasje)

Dette er årets beste aprilspøker

Ikke gå glipp av de beste eksemplene vi fant på nettet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nytt år, ny april. Aprilspøker har blitt så populære at det nesten er uhørt hvis et større selskap ikke har lagd en eller annen tullevideo, et falsk produktside eller en eller annen form for godhjerta løgn. 

På Tek.no i år har det imidlertid vært stille. Eller har det? Jo, det har det. Eeeller? 

Uansett, tradisjonen tro har vi samlet sammen noen av de beste, morsomste og kreative aprilspøkene vi fant på nettet, og samlet dem i en oversiktlig, dog urangert, liste: 

Google Cardboard Plastic

Vi skriver utrolig mye om VR for tiden, og dermed traff denne ekstra godt i redaksjonen. Google har blitt utrolig flinke til å lage treffende parodier på andre produktlanseringer, og med denne traff de virkelig spikeren på hodet. 

Favorittsitatet: What's realer than real? Probably nothing. 

ThinkGeeks VR Sensory Immersion Generator

Vi hører stadig om nye produkter som skal gjøre VR-opplevelsen bedre. Men selv om du har en sofa som kan riste eller en 360-tredemølle så får du kanskje ikke helt følelsen av å leve i en annen verden. Det skal ThinkGeeks nye tulleprodukt gjøre noe med: 

Sonys Proton Pack

Lei av irriterende spøkelser og interdimensjonale skapninger? Sony har laget en såkalt «Proton Pack», maskinen du kanskje kjenner fra Ghostbusters-filmene, som skal hjelpe deg å fange irriterende spøkelser. Hendig!

Duolingo Pillow

Språkappen Duolingo synes visst ikke at det er nok å lære brukerne sine nye sprak via morsomme leker og øvelser. Nå har de utviklet en pute som hvisker fremmedord til deg mens du sover, slik at du kan lære deg et helt nytt språk mens du sover. Puten kommer foreløpig i fire forskjellige varianter: Fransk, spansk, italiensk og japansk.

Foto: Duolingo

VG gjenoppliver Nettby

Gladnyhet for alle som savner den enklere tiden før Facebook tok over. Medier 24 meldte i dag tidlig at VG gjenoppliver Nettby, selv om mobilutgaven ikke kommer før i 2017. Og ikke vær redd for at du må starte helt fra scratch: 

«For deg som bruker, betyr det at alle dine gamle bilder, minner, meldinger, flørter og chatter dukker opp igjen – og ditt brukernavn og e-post skal fungere akkurat som før.»

Foto: Faksimile, Medier 24

Ifixits Smother Bag

Irritert over at du ikke kan ta med din brennende ståhjuling på flyet? Ikke noe problem - iFixit har laget en brannsikker pose du kan putte den brennende doningen i! På den måten kan du trygt fly hvor du vil, uten at du trenger å være redd for at flyet brenner i stykker. 

 Mark Zuckerbergs H&M-kleskolleksjon

Facebook-gründeren er kjent for å være ganske moderat i klesveien, og nå har han fått sin helt egen kleskolleksjon: 7 grå t-skjorter og et par olabukser. Perfekt for den neste gründeren!

Sjekk ut hele kolleksjonen på markforhm.com .

Foto: H&M

Hondas Emoji-registreringsskilt

Vanlig tekst er bare sååå 2015 - dagens unge bilkjøpere trenger noe tøffere. Honda har revolusjonert bransjen i år ved å lansere registreringsskilt som forkaster de trøtte bokstavene og byttet dem ut emojier. Vakkert:  

Foto: Honda

Spatia Flights - den flyvende høyttaler

Lei av at høyttalerne dine ikke følger etter deg når du går ut av rommet? Da er Spatia Flight noe for deg. Sett på musikken du ønsker via trådløs bluetooth-tilkobling, og høyttaleren tar seg av resten. Så fort du går ut av rommet følger høyttaleren etter deg, slik at du alltid kan ha med deg musikken din. 

CornHub

Det er ikke alle nettsteder som egner seg for jobben, og Pornhub.com er definitivt ett av dem. Men i dag er det faktisk ganske safe, i hvert fall en liten stund. Nettstedet har nemlig byttet navn til CornHub, hvor tilsynelatende alle videoene har blitt byttet ut med maisrelatert innhold. Trykker du på lenkene får du imidlertid servert innhold som er forbeholdt de over 18 år. 

Så, for sikkerhets skyld, ikke gjør dette fra jobb-PC-en.  

Foto: Cornhub

 

Har du flere gode forslag til listen? Kom gjerne med dem i kommentarfeltet under!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen