Fuze-dekselet har innebygget hodetelefonutgang.
Fuze-dekselet har innebygget hodetelefonutgang. (Bilde: Fuze)

Dette dekselet gir iPhone 7 hodetelefonutgang

Folkefinansiert produkt «retter» på Apples designvalg – og gir deg ekstra battteri.

Den mest omtalte designendringen til Apples nyeste flaggskip, iPhone 7, var nok den kontroversielle fjerningen av hodetelefoninngangen. Til og med Apple-medgrunnlegger Steve Wozniak var skeptisk til avgjørelsen.

Nå har det kommet et nytt produkt for iPhone 7-eiere som savner hodetelefonutgangen.

Som blant andre 9to5mac fikk med seg dukket det nemlig nylig opp et deksel på finansieringsnettstedet Indiegogo som bringer tilbake hodetelefoninngangen på iPhone 7 og iPhone 7 Plus på en elegant måte.

Innebygget adapter

Dekselet heter «Fuze» og er riktignok ingen revolusjonerende oppfinnelse. Det er simpelthen et deksel med innebygget Lightning-til-jackplugg-adapter.

Slik ser dekselet ut.
Slik ser dekselet ut. Foto: Fuze

En slik adapter tilbys som kjent allerede av Apple selv, men ved å bygge den inn i et deksel er meningen altså å slippe en ekstra kabel som henger ut av mobilen. Ikke minst slipper man de ekstra klumpete løsningen som må til om du skal lade telefonen og høre på musikk samtidig.

Fuze-dekselet benytter seg av den samme Lightning-til-jackplugg-adapteren som følger med iPhone 7, slik at man altså ikke trenger å skaffe seg tilleggsutstyr. Ellers er det verdt å nevnte at dekselet også har et eget batteri som byr på kapasiteter på 2400 og 3600 mAh på henholdsvis iPhone 7- og iPhone 7 Plus-utgaven av dekselet.

Spinkelt

Dermed skulle produktet altså gi deg en ganske solid utvidelse av batteritiden til telefonen, uten at det er oppgitt akkurat hvor mye. Dekselet er også ganske spinkelt, og skal kun legge 5 millimeter til telefonens livvidde, mens vekten ligger på 28 gram.

Fuze har i skrivende stund samlet inn 24 000 dollar av et fleksibelt mål på 60 000 dollar med én måned igjen. For å sikre deg et eksemplar må du love bort minst 59 dollar, og utsendelsene starter i desember. Les mer hos Indiegogo, og se også video under.

Har du lyst på pianolakkversjonen av iPhone 7? Den kan faktisk bli vanskelig å få tak i »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen