Dette dekselet fungerer nesten som et minnekort
Teknofil
(Bilde: Mophie/Youtube)

Dette dekselet fungerer nesten som et minnekort

...og i tillegg utvider det batteritiden din.

Er du blant de som har kjøpt en iPhone med minste interne lagringsplass for å spare penger, og senere irritert deg grønn over at du stadig oppdager at du ikke har nok plass til den nye yndlingssangen din? Frykt ikke mer: Mophie Space Pack er her.

Både utvidet batteritid og mer minne

Dekselet kommer i fire farger.
Dekselet kommer i fire farger.Foto: Mophie

Space Pack er et mobildeksel som både gir telefonen utvidet batteritid og mer lagringsplass, og dermed plass til mer bilder og musikk. Det minimalistiske dekselet kommer i to versjoner på 16 og 32 GB, og i fire farger. Prisene er henholdsvis 149,95 og 179,95 dollar, eller i overkant av 900 og 1100 kroner. 

Bare til iPhone

Mophie, produsenten, er et firma som spesialiserer seg på batteriløsninger og mobildeksler, og da særlig til iPhone 5/5s. Det finnes også noen deksler til Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy S3, samt HTC One, men ikke mange. At Space Pack bare kommer til iPhone i starten er derfor kanskje ikke så rart, med tanke på at behovet her kanskje er mest prekært; de fleste andre smarttelefoner har støtte for minnekort (HTC One mangler imidlertid dette).

Space Pack blir lansert 14. mars 2014, og støtter både AirPlay og AirDrop, noe som gjør deling enkelt. Det er verdt å merke seg at dekselet er tilknyttet en app, og det er i den alt lagres. Det betyr at for eksempel apper ikke kan lagres der. Dekselet ble for øvrig avduket på CES-messen som pågår nå, og der finnes det også haugevis av andre tekno-herligheter dersom du er interessert.

Mophie forteller mer om produktet sitt i denne videoen:

Noen drømmer om mer minne, noen om nye smarttelefoner. 
Sjekk ut disse ville iPhone-konseptene! »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen