Dette er Samsung Galaxy A7.

Teknofil Dette blir Samsungs tynneste mobil

Dette er Samsung Galaxy A7. (Bilde: Tenaa/Teknofil.no/montasje)

Dette blir Samsungs tynneste mobil

Fortsetter produsentens nye designfilosofi.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Samsung startet en ny designfilosofi internt i selskapets mobildivisjon med designmobilen Galaxy Alpha. Med den sa Samsung ettertrykkelig farvel til forkrommede plastkanter og glorete lær- og metalletterlikninger, og gikk for ekte vare istedenfor. Samsung Galaxy Note 4 fulgte raskt etter, og nå begynner enda flere modeller å nærme seg markedet ifølge GSMArena.

En av disse er Samsung Galaxy A7, som ser ut til å blir tidenes tynneste mobiltelefon fra produsenten. Med sine 6,3 millimeter vil telefonen bli 0,5 millimeter tynnere enn Galaxy Alpha, noe som sannsynligvis vil merkes bedre enn på sistnevnte fordi skjermstørrelsen også er økt fra 4,7 til 5,5 tommer.

Bildene kommer fra Kinas svar på Tele- og Posttilsynet her til lands, TENAA. Fra dem har vi også fått vite at A7 vil få et 12 megapikslers hovedkamera og et 5 megapikslers frontkamera, 2 GB minne (RAM) og at det hele vil drives av en 64-bits Snapdragon 615-prosessor. Skjermen får for øvrig en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Telefonen føyer seg dermed inn i Samsungs nye mellomklassedivisjon, sammen med 4,5-tommeren Galaxy A3 og 5-tommeren Galaxy A5.

Samsung skal redusere antallet modeller med 30 prosent...
...og Galaxy S5 får skylda »

(Kilde: TENAA via GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen