Det nye 4K-actionkameraet Revl Arc.
Det nye 4K-actionkameraet Revl Arc. (Bilde: YouTube)

Dette actionkameraet har 4K-oppløsning og innebygd stabilisering

«Revl Arc» har en unike egenskaper og søker nå folkefinansiering.

Å få fjellstabile bilder når man flyr rundt med et actionkamera kan være utfordrende. Det finnes riktignok produkter som håndholdte gimbaler som hjelper på, men dette må kjøpes som ekstrautstyr. Nå har det dukket opp et actionkamera med innebygget  gimbal.

Kameraet heter «Revl Arc» og er lagt ut på folkefinansieringsnettstedet Indiegogo.

Det spesielle med Revl Arc er at det har en motorisert, horisontal stabilisator på innsiden, slik at du i utgangspunktet ikke trenger å gå til innkjøp av andre gimbal-produkter for å få skikkelig stabile bilder.

4K-oppløsning

Denne fysiske stabiliseringen suppleres for øvrig av elektronisk bildestabilisering. I tillegg til dette byr kameraet også på andre høyst brukbare spesifikasjoner, først og fremst 4K-oppløsning.

I den oppløsningen takler kameraet 30 bilder per sekund. 1080p-oppløsning kan kjøres i opptil 120 bilder per sekund, og om man går videre ned til 720p får man skikkelig saktefilm med 240 bilder per sekund. Stillbilder tas i 12 megapiksler.

Revl Arc byr ellers på en innebygget redigeringsfunksjon kalt «assisted editing», som betyr at den medfølgende mobilappen automatisk kan finne de mest interessante øyeblikkene fra videoen og selv sette sammen en snutt. Videoene kan automatisk deles på sosiale medier.

Kameraets oppbygning.
Kameraets oppbygning. Foto: Indiegogo

Langt over målet

Modellen er vanntett ned til 3 meter uten behov for ekstra kamerahus, og har også både akselerometer, gyroskop, høydemåler og magnetometer om bord som fanger inn data vi appen. Det kan også kobles til eksterne sensorer som pulsmåler og GPS.

Kameraet har samlet inn 90 000 dollar av et mål på 50 000 dollar, og er dermed godt over målet. For å sikre deg et eksemplar må du ut med minst 379 dollar, cirka 3100 kroner. Salget skal starte i desember, og produsenten sender til hele verden. Les mer på Indiegogo, og se også video under.

Her er et annet 4K-actionkamera: WG-M2 tåler skikkelig harde påkjenninger »

(Via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen