Det vandrende lys-studio

Det vandrende lys-studio

Var lei av å pakke ut lysutstyr hele tiden, monterte hele utstyret på seg selv.

På grunn av festivalens kunstneriske profil og de mange spennende prosjektene, har "Burning Man" blitt en hit for fotografer på jakt etter noe annerledes å ta bilder av. Siden starten for 25 år siden har den ukeslange festivalen funnet sted midt i ørkenen i Nevada. "Burning Man" har blitt stadig mer populær ikke bare for kunstnere, men også for nysgjerrige mennesker fra hele verden.

Men med veldig mange muligheter for å ta bilder byr det også på utfordringer. En festival krever at fotografen aktivt oppsøker fotoobjektene. I tillegg til dette er mange opptatt av å ha med viktig utstyr som til tross for å veie en del, er med på å gjøre fotoseansen atskillig morsommere.

– Fotoverdenens svar på one man band

Om det var denne utfordringen Eric Schwabel ønsket å gjøre noe med eller om han rett og slett ønsket oppmerksomhet rundt sitt virke vites ikke. Imidlertid ville han ikke ha lysutstyret i bager og sekker, for så å pakke de ut og inn til enhver tid. Han monterte rett og slett hele lysutstyret på seg selv, noe som gjorde det enklere å vandre rundt festivalområdet uten problemer. Det monterte utstyret kalte han for "Human Light Suit" eller den menneskelige lysdrakten på norsk. Schwabel karakteriserer lysdrakten som fotoverdenens svar på one man band!

Her legger vi ved en youtubevideo med flere bilder tatt ved hjelp av Schwabels lysdrakt.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen