Det ultimate søk

Nettet flommer over av søkesider som ønsker din oppmerksomhet. Alle lover de å gi deg det beste søket med de flotteste resultatene.

Hvor bra resultatet blir, avhenger ofte mer av hva man leter etter enn hva søkesiden ender opp med å gi deg. Allikevel har Teknofil her siden som gjør det slutt på søkemotorkrigen en gang for alle.

Samler alle dine favoritter
Nettstedet Dogpile.com hevder at de samler de største søkemotorene i ett. Her skal du få resultat hentet fra både Yahoo, MSN, Google, Ask og andre. Du kan selv velge om du vil søke i tekst, bilder, lyd eller video. Du kan også begrense søket til nyheter om du vil. Nyhetssøket fungerer dårlig når det gjelder norske aviser, men ypperlig om du ønsker mer internasjonal orientering.

Få videoresultater
Ved søk på video kommer det opp færre videoer enn forventet. Kun 30 treff kom opp ved søk på stikkordet ”funny”. På Internett finnes det nok langt flere videoer med dette stikkordet.

Allikevel er det positivt at siden gir forhåndsvisning av videoene i form av thumbnails med flash. Har du sett en video, men ikke huske hvor, gir dette gode muligheter for å kjenne den igjen.

Dårlig lydsøk
Lydsøket er en interessant funksjon, men også her er det ikke helt perfekt. I anledning arbeidernes dag som ble feiret forrige uke gjennomførte vi et enkelt søk på ”L’Internationale”, en kjent sang som finnes i utallige utgaver på nett. Dogpile klarte allikevel ikke fange opp en eneste av disse versjonene.

International Trio er helt sikkert et interessant band, men ikke akkurat hva vi ønsket.

Nettsiden er allikevel nyttig og bra på tekstsøk. Med enda litt forbedring vil du trolig kunne fjerne noen av de utallige søkesidene du allerede har bokmerket.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen