Det ultimate bestikket?

Eatensil er spisebestikkets svar på lommekniven.

Den sveitsiske lommekniven har vært til nytte for mange mennesker opp gjennom årene, men hva om man ekspanderer ideen til mat? Nettopp dette har designerne bak Eatensil gjort ved å kombinere en rekke ulike spiseredskaper inn i én duppedings.

Eatensil har slått sammen syv forskjellige spisebestikk og redskaper – skje, gaffel, kniv, pizzahjul, spisepinner, flaskeåpner og tregaffel. Navnet kommer av "eat" (spise) og "utensil" (verktøy).

Korrekt bestikk må til

Eatensil er designet av den engelske takeaway-kjeden Just-eat og er hovedsaklig ment for å bli brukt sammen med hurtigmat.

Just-eat konstruerte Eatensil etter å ha oppdaget at flesteparten av kundene syntes takeaway-mat smakte bedre med korrekt bestikk. 74 prosent fortalte at de foretrakk fish & chips når det kunne bli spist med passende tregaffel.

På grunn av dette har altså Just-eat kommet opp med den underlige duppedingsen Eatensil, og de skal visstnok være i samtaler med produsenter for å realisere produktet for masseproduksjon.

Din mening

Vil Eatensil ha livets rett, eller er det en unødvendig oppfinnelse? Ville du ha kjøpt en utgave? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen