Det rakner for BenQ

Det rakner for BenQ

BenQ har lagt ned den tyske mobildivisjonen, og nå har BenQ Mobile i Tyskland også stoppet pengestrømmen til serviceverkstedene som reparerer defekte mobiltelefoner.

- Kritisk
Har du problemer med din BenQ, Siemens eller BenQ-Siemens kan du med andre ord få problemer med å få den reparert.

- Service er kritisk for oss nå, sier sjef for BenQ Mobile i Norden, Rune Tufte til Mobilen.no. – Våre servicepartnere har midlertidig stanset reparasjonen på grunn av manglende betaling fra BenQ Mobile. Vi kan ikke klandre dem for det. Vi i Norden forventer at dette løses veldig raskt, det vil si i løpet av noen dager.

Bør ta ansvar
Det er BenQ Mobile i Tyskland som ikke lenger kan gjøre opp for seg, og den naturlige løsningen ville være at BenQ Mobiles hovedkontor overtok serviceforpliktelsene. Men så langt har dette ikke skjedd.

- Vi gjør alt vi kan lokalt for å påvirke hovedkvarteret i moderselskapet. For oss er situasjonen helt uvirkelig, sier Tufte.

Mens BenQ Mobile har tapt millioner av kroner hver eneste dag, har selskapets operasjoner i Norden gått med overskudd.

Må vente
Ifølge Rune Tollefsen ved serviceverkstedet Zodiac må forbrukere med defekte BenQ-Siemens-mobiler bare smøre seg med tålmodighet.

Verkstedet håper på en snar løsning fra BenQ Mobile.

- Jeg tror dette vil løse seg, men per i dag er det beklageligvis full stopp på reparasjoner av disse produktene, sier Tollefsen til Mobilen.no

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen