Det perfekte bildet

De fleste kjenner HP, eller Hewlett Packard, best for selskapets PC-er og PC-tilbehør. Nå har HP imidlertid lekt seg i en ny sandkasse, og kommet opp med disse solbrillene med integrert kamera.

Solbrillenes kamera sitter midt mellom øynene, over nesen. I følge News.com skal kameraet være i stand til å ta bilder med en oppløsning på 1,3 megapiksler. Kameraet kan også ta opp videosnutter, da i 0,3 megapikslers oppløsning.

Med brillene følger også to harddisker på 20 GB hver, som du har festet rundt livet. Her skulle det med andre ord være godt med plass til alt du tar bilde av.

Briller med integrert kamera har vi riktignok sett før. Det spesielle med HPs kamerabriller er at du aldri risikerer å gå glipp av noe som helst så lenge du har de på deg.

Kameraet tar bilder kontinuerlig, men sletter bildene etter 20 sekunder. Når du ønsker å beholde bilder fra en spesiell situasjon, trykker du på en knapp på lagringsenheten. Når du har trykket ned knappen, lagres bildene som er tatt de 20 siste sekundene og de neste 5 minuttene på harddisken.

Opplever du en situasjon du gjerne skulle hatt bilde av, men ikke rakk å knipse før det var for sent, har brillene altså allerede fanget opp og lagret øyeblikket for deg. Du er med andre ord sikret å få med deg både alle minneverdige øyeblikk med disse brillene.

Det er foreløpig ikke noen planer om å masseprodusere og selge HPs kamerabriller.

(Kilde: News.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen